Inspirativne

Sestre Kardašijan kreiraju odeću za decu (FOTO)

Popularne sestre su namenile ove komade mališanima uzrasta do 24 meseca, a glavni motivi kojima su oni ukrašeni su svetlucave zvezdice i leptirići, dok dominiraju pastelne boje
Celebrities
00:34h Autor:
Sestre Kardašijan kreiraju odeću za decu (FOTO)
Foto: Beta

Popularne Kim, Kortni i Kloi su se, posle dizajniranja odeće za odrasle, okušale i u svetu odeće za najmlađe.

Sestre su namenile ove komade mališanima uzrasta do 24 meseca, a glavni motivi kojima su oni ukrašeni su svetlucave zvezdice i leptirići, dok dominiraju pastelne boje.

U skladu sa svojim ličnim ukusima, one su poneki odevni predmet ulepšale tzv. „animal“ printom, pa se tako mame i tate koje žele da njihova deca obuku odeću iz kolekcije "Kardašijan kids" mogu odlučiti za kombinezon tigrastog dezena.

"Još od detinjstva sam veoma volela modu", rekla je Kim, predvodnica "klana Kardašijana". "Sada, kada sam majka, volim da pažljivo biram i smišljam šta ću obući svojoj bebi. Ova kolekcije predstavlja upravo ono što sam zamišljala da će nositi moja ćerka."

Takođe, Kim i njene sestre dodale su da je većina komada dizajnirana tako da deluje nešto luksuznije i da je namenjena svečanijim prilikama, ali da se mogu pronaći i delovi odeće koji su "običniji".

Kolekcija "Kardašijan kids" karakteristična je po čipkastim detaljima, veštačkoj koži i imitacijama bisera, a cena pojedinačnih komada kreće se od 20 do 45 evra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs