Raznovrstan sadržaj jesenje programske šeme Superstar TV kanala

Nova domaća serija Dug moru premijerno na Superstar TV

Dugo očekivana nova serija "Dug moru" u režiji Gorana Gajića premijerno će se emitovati na Superstar TV kanalu svake nedelje od 6. oktobra, od 21 čas, dok će reprizna emitovanja biti na Radio Televiziji Srbije

Celebrities
Autor:
Nova domaća serija Dug moru premijerno na Superstar TV
Foto: Promo

Početak prikazivanja ove dramske sage s elementima trilera i mistike, u produkciji Telekoma Srbija i Monte Royal Pictures, ujedno otvara i bogatu jesenju programsku šemu Superstar TV kanala.

„Telekom Srbija i Superstar TV postali su prepoznatljivi po kvalitetnom sadržaju i sinonim su za serije koje pomeraju granice domaće produkcije poput serije „Dug moru“. Ova serija je jedinstvena po svojoj tematici i inovativnom pristupu, radnja je obojena misterijom i intrigama, ali u srži svega je ljubav i ljudska sudbina. Radujem se odgovoru koji ćemo dobiti od gledalaca, a sjajna glumačka i autorska ekipa su najbolji garant da će taj odgovor biti više nego pozitivan“, izjavio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

foto: Promo

Dug moru predstavlja nesvakidašnju priču o ljubavi, legendama i „nemilim mjestima“ Boke Kotorske u čijem je središtu mit da svake godine u moru završi sedam ljudi. U seriji se mešaju sadašnjost i prošlost, prisutni i nestali, emocije i sećanja, koristeći paranormalne i nadrealne elemente.

„Monte Royal Pictures je hrabro ušao u Dug moru, cela ekipa je uložila mnogo energije, truda, ljubavi i znanja, uz veru da će neko to prepoznati. Iskreno, najmanje smo očekivali da taj neko bude Telekom, jer je tek ušao u svet filmske i TV produkcije. Ali eto, upravo najmlađi u ovom poslu prepoznali su posebnost, duh i kvalitet naše serije. To ukazuje i na prepoznavanje dobre produkcije i dugoročnu ozbiljnost u proizvodnji“, ocenila je producentkinja serije, Bojana Maljević.

foto: Promo

Scenario za ovu toplu ljudsku priču o porodici, žrtvi i beskrajnoj ljubavi između roditelja i dece potpisuju Stevan Koprivica, Hajdana Baletić, Goran Gajić i drugi autori, dok ekipu vrhunskih profesionalaca i izuzetnih glumaca čine Dragan Mićanović, Ana Lečić, Vule Marković, Sergej Trifunović, Nada Šargin, Leon Lučev, Vesna Trivalić, Mina Sovtić, Mišo Obradović, Bane Popović, Bojan Dimitrijević, Bojana Maljević i mnogi drugi.

Pored serije „Dug moru“, na jednom od deset najgledanijih kanala u zemlji, Superstar TV, očekuje nas raznovrstan sadržaj koji će obuhvatiti dramu, akciju, komediju, kao i premijere holivudskih blokbaster filmova.

foto: Promo

„Superstar TV je ove jeseni pripremio sadržaj za celu porodicu, pa tako već od ovog meseca, pored serije „Dug moru“, imamo i premijerno prikazivanje serije “Švindleri”, crnohumorne bajke o prevarantima, smeštene u tridesete godine prošlog veka u malu palanku u Vojvodini. Očekuju nas i nove epizode popularnih serija “Vrata do vrata” i “Državni posao”, dok će se od novembra gledaoci još slađe smejati uz sočnu komediju “Nek’ ide život” reditelja Slobodana Šuljagića“, najavio je Dragan Nenadović, programski menadžer Superstar TV kanala.

foto: Promo

„Da je pored serijskog programa, Superstar TV postao i vodeći kanal za filmski sadržaj potvrdiće i programska šema za naredne mesece u kojoj će se naći premijere nekih od najvećih hitova holivudskog studija Warner Bros, poput filmova „Veliki Getsbi“, „Gravitacija“, „Mad Max“ i „Betmen protiv Supermena“, a uz njih i brojne reprize klasika iz domaće i strane kinematografije“, dodao je Nenadović.

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs