Mlada glumica ponovo u Beogradu

Mirka Vasiljević: Svesna sam da moja karijera trpi zbog porodice

Prvi put od rođenja devojčice, Mirka se vratila u Beograd. Trenutno priželjkuje novu filmsku ulogu zbog koje bi ostala ovde
Celebrities 08.02.2014. - 14:20h Autor: Blic
Foto: Kurir

Mlada glumica Mirka Vasiljević je s decom stigla u Beograd, dok je njen muž Vujadin Savić zbog obaveza ostao u Nemačkoj.

 

- Porodica i prijatelji obradovali su se našem dolasku u Beograd, a posebno oni koji Adrianu još nisu videli. Bićemo ukupno oko mesec dana u Beogradu, a onda putujemo u Nemačku kod Vujadina ukoliko u međuvremenu ne dobijem neku ulogu - kaže Mirka Vasiljević (23), koja je sada prvi put u rodni grad dovela dvomesečnu ćerku Adrianu.

 

Zvezda kultnog filma „Mi nismo anđeli 2“ doputovala je iz Francuske u Beograd sama sa sinom Andrejem i ćerkom Adrijanom. Vujadin (Savić) je morao da ode u Nemačku, gde je potpisao ugovor sa Arminijom iz Bilefelda, a odvojenost od porodice mu u pojedinim momentima zaista teško pada. Mirka je svesna toga i spremna je na brojna odricanja da bi ga pratila i s decom bila uz njega.

 

- U inostranstvu sam uglavnom u kući, budući da ne stignem da steknem neke odane prijatelje za kratko vreme, koliko se zadržimo negde zbog Vujadinovog angažmana. Nije lako, ali imam sreću što su i Andrej i Adriana dobra deca, uvek su lepo spavali, što je, čini mi se, i najbitnije. Andrej mi sa dve godine pomaže oko seke, na koju nije ljubomoran i koju mnogo voli. Svesna sam da možda moja karijera malo trpi, budući da rediteljima nisam stalno na oku, ali ma gde boravila, ja sam otvorena za poslovne ponude. Vrlo lako bih spakovala kofere zbog uloge i stigla s decom u Beograd - priča Mirka.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...