Donela odluku

Nevena Adžemović: Zagrejala sam se za urednički poziv, politika nije za mene!

Doskorašnja poslanica Nove Srbije Nevena Adžemović dobila je primamljivu ponudu da uređuje jedne nove novine, te je rešila da se oproba u novinarskim vodama
Celebrities
17:04h
Nevena Adžemović: Zagrejala sam se za urednički poziv, politika nije za mene!
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Bivša članica grupe Models i poslanica u Narodnoj skupštini odlučila je da izađe iz parlamenta i potpuno zaledi politički angažman. Nevena Adžemović planira da se okuša u novinarskom zanimanju.

"Imam veoma primamljivu ponudu da budem urednik u jednim novim novinama. To mi se čini kao odličan izazov i baš sam se zagrejala za urednički poziv. Razmišljala sam se da pokrenem spostveni biznis, ali videćemo", dodaje ona.

Nevena će i zvanično bez funkcije u svojoj stranci ostati nakon 16. marta, kada budu održani vanredni parlementarni izbori.

"Neću ostati u stranci niti ću se više ikada uplitati u takve stvari. Povukla sam se zauvek. Shvatila sam da lepa i obrazovana žena nema šta da traži u politici, jer za nju jednostavno nema mesta. Mislim da mi nije data prilika da se istaknem i iznesem svoje planove. Kao da se protiv mene vodila jedna prljava kampanja", smatra Nevena, koja tvrdi da je tokom svog političkog angažmana sve vreme bila diskreditovana zbog fizičkog izgleda.

Bivša modelsica zatvara jedan period svog života, ali kako je i sama rekla, sa dobrim iskustvom.

"Izlazim iz politike, ali sa dobrim iskustvom. Nije mi prijala ta prljava kampanja i sve ono što je objavljivano o meni bukvalno od kada sam kročila u Skupštinu Srbije. Jednostavno sam shvatila da politika nije za mene. Nisam mogla više", dodala je Nevena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs