Neprijatno iznenađenje

Vladi Vuksanoviću uništen splav zbog košave

Usled jakih vetrova koji poslednjih dana haraju Beogradom, splav u vlasništvu poznatog manekena se sudario sa susednim, zbog čega je oštećen
Celebrities
08:04h Autor:
Vladi Vuksanoviću uništen splav zbog košave
Foto: Fejsbuk / Vlada Vuksanović

Po povratku sa Tajlanda gde je uživao sa svojom devojkom Natašom Bekvalac, Vladu Vuksanovića dočekalo je izuzetno neprijatno iznenađenje.

Naime, usled jakih vetrova, susedni splav se otkačio, a potom i sudario sa splavom koji je u Vuksanovićevom vlasništvu.

Vlada je zbog toga putem svog Fejsbuk profila poručio svim gostima da se sve brzo vratilo u normalu, i da će splav raditi regularno čim dođe malo mirnije vreme.

- Dragi naši gosti, drugari, prijatelji: Pre svega hvala svima koji su danas zvali, koji su se istinski zabrinuli i nudili sve vrste pomoći. Kao sto već znate, susedni splav, usled jakog vetra i neadekvatne opreme, se otkačio i udario u naš splav. Ja ne bih pisao o lošim vestima, ja bih samo o lepim, kojih već ima. Najnovija vest je da je taj susedni splav uspešno odvojen od našeg splava, ostaje samo da sačekamo malo mirnije vreme i da se vratimo i učvrstimo na svoje jedinstveno i već uveliko uigrano mesto. Na Vama ostaje da se spremite za proslavu uspešnog odstranjivanja nezvanog gosta sa naše teritorije - stoji u Vladinoj poruci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs