razočarani čak i obožavaoci

Šta se desilo sa Madonom? Nastup za koji je dobila ogromnu svotu novca oštro iskritikovan i to sa razlogom! (VIDEO)

Dugoočekivani nastup 60-godišnje pop ikone nije impresionirao gledaoce, čak je naišao na ozbiljne kritike

Celebrities
21:18h Autor:
Šta se desilo sa Madonom? Nastup za koji je dobila ogromnu svotu novca oštro iskritikovan i to sa razlogom! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Madona je razočarala obožavace gostovanjem u finalu Evrosonga 18. maja u Tel Avivu, pevajući hit "Like a Prayer" iz 1989. godine, prenose izraelski i strani mediji.

Dugoočekivani nastup 60-godišnje pop ikone nije impresionirao gledaoce, komentariše britanski Dejli Mejl, a Gardijan dodaje da su njeni vokali bili neharmonični i da je trebalo da ostane kod kuće.

Izraelski mediji navode kritike holandske najavljivačice koja je sugerisala da Madona falširala.

Ona je na Tviteru pomenula povez preko oka koji je imala Madona, ocenivši da je nastup u celini bio loš, a britanski novinar Pirs Morgan je objavio "RIP (Rest in Peace, počivala u miru) Madoninoj karijeri".

Kladioničarska kompanija Pedi Pauer (Paddy Power) je zaključila da će se isplatiti onima koji su predvideli da neće valjati Madonino gostovanje.

Gardijan za pesmu "Future" s predstojećeg albuma "Madame X" navodi da joj nedostaje sjaja.

Organizatori su takođe rekli da deo Madoninog nastupa, kada su se pevači pojavili s izraelskim i palestinskim zastavama na ledjima, nije bio odobren.

Madonu je pratilo 35 pevača i 30 plesača dok je pevala svoj hit od pre tri decenije.

Pesmu "Future" je otpevala s reperom Kuavom (Quavo). Nastup je okarakterisan kao kontroverzan i kritikovan je i na društvenim mrežama.

Madona se suočila s kritikama i uoči nastupa, a kritikovali su je propalestinski aktivisti iz medjunarodnog pokreta za bojkot, odustajanje od investiranja i sankcije (BDS) protiv Izraela, jer se nije povinovala njihovim pozivima da otkaže nastup.

Ona je, međutim, u saopštenju na početku Evrovizije navela da želi da iskoristi svoj nastup da stvori novi put ka miru i da neće podleći političkom pritisku.

"Svi ste vi pobednici bez obzira šta se desi. Razlog što to mislim je što ste ovde stigli, gde ste upravo sada, nije lako. Zar ne?", poručila je ona učesnicima nadmetanja za Pesmu Evrovizije na kojem je trijumfovao predstavnik Holandije Dankan Lorens.

Čak je i prezenter Evrovizije Grejem Norton nakon njenog nastupa rekao da je reakcija u sali bila prigušena.

Jedan Madonin obožavalac je na Tviteru objavio da nije nikad bio više razočaran njenim nastupom, ali je ipak bilo mnogo i onih koji su je zdušno podržali, tvrdeći da ne mare šta drugi kažu.

Kako je izgledao nastup možete pogledati na ovom video snimku:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs