Među poznatima

Još jedna titula: Kejt i Vilijam najdosadniji par!

Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton poneli su još jednu zanimljivu titulu, a to je da su trenutno najdosadniji poznati par
Celebrities
13:52h Autor:
Još jedna titula: Kejt i Vilijam najdosadniji par!
Foto: AP

Britanski istoričar i dramski pisac Kristofer Li pozabavio se kraljevskim parom i izneo nekoliko kritika na njihov račun, piše Story.rs.

"Ovaj par nema ničeg uzbudljivog. Vilijam i Kejt vole da razgovaraju sa decom, da rade obične stvari. Kada se budu približili pedesetoj, utopiće se u moru evropskih kraljevskih porodica, poput onih u Danskoj. Biće simpatični, ali krajnje neinteresantni", objasnio je Li, a prenose britanski mediji.

Dramaski pisac ih je, čak, uporedio sa Bekamovima, a u svojoj knjizi Monarhija, bivša, sadašnja… i buduća?, izneo da mali Džordž nikada neće postati britanski kralj, kao i da ovaj par nema tu glamuroznu crtu kao njihovi prethodnici.

Ovo nije prvi put da kraljevski par trpi kritike. Nedavno je književnica Hilari Mantel oštro iskritikovala Kejt dodavši joj epitet ispolirane lutke.

"Nema nijednu manu. Bolno je mršava, bez hirova je i nastranosti. Ne postoji opasnost da bi mogla da razvije vlastiti karakter. Deluje kao da je precizno, mašinski napravljena", izjavila je britanska književnica.

Da li kraljevskom paru smetaju ove kritike i da li će možda neko iz kraljevske dinastije javiti povodom toga, ostaje da vidimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs