Ne propustite

Darko Lazić prvi put na mestu gde je umalo izgubio život: Ekskluzivni snimci večeras u emisiji Ami G Show!

Estradu i celokupnu javnost u regionu potresla je vest o pogibiji jednog od najboljih pevača na ovim prostorima, Šabana Šaulića, zbog čega će deo emisije biti posvećen upravo kralju narodne muzike

Celebrities 19.02.2019. - 10:00h Autor: Promo
Foto: Promo

Ognjen Amidžić navikao je da publiku već jedanaest sezona iznenađuje u svom večernjem šou-programu "Ami G Show", a tako će biti i večeras od 23 časa na TV Pink. Autor i voditelj će večeras ugostiti popularne pevače folk muzike - Seku Aleksić, Darka Lazića i Radišu Trajkovića Đanija.


Darko Lazić je u oktobru prošle godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću, kada su se lekari borili za njegov život. Nakon što je neko vreme proveo u mladenovaćkoj banji na rehabilitaciji, Darko se oporavlja, a prvi put će o ovom teškom periodu govoriti večeras u emisiji "Ami G Show".


Ognjen je neposredno pred emisiju rekao da su Darka posetili u njegovom rodnom mestu Brestaču i da su tom prilikom snimili veoma zanimljiv materijal koji će ekskluzivno biti prikazan večeras.


"Darko je poslednji put pre saobraćajne nezgode gostovao kod mene, pa je simbolično to što se prvi put posle svega toga pojavljuje u emisiji "Ami G Show". Sa ekipom sam posetio Darka u Brestaču, zanimljivo je da smo zajedno obišli mesto na kome se dogodio udes, tamo i dalje ima delova automobila. Kako se Darko osećao na tom mestu i koje prevozno sredstvo će od sada koristiti, gledaoci će saznati u večerašnjoj emisiji", rekao je Amidžić.

 

Estradu i celokupnu javnost u regionu potresla je vest o pogibiji jednog od najboljih pevača na ovim prostorima, Šabana Šaulića, zbog čega će deo emisije biti posvećen upravo kralju narodne muzike.

 

"Sve nas je zatekla vest da je poginuo Šaban Šaulić, pa ćemo se u jednom delu emisije podsetiti njegovog poslednjeg gostovanja kod mene i videćemo prilog kada sam posetio njegovu rodnu kuću u Šapcu. U studiju će večeras biti Darko, Seka i Đani, troje ljudi koji su bili izuzetno bliski sa Šabanom, Seka je čak razgovarala sa njim na aerodromu, neposredno pre nesreće. U drugom delu emisije pričaćemo o svim aktuelnim stvarima iz njihovog privatnog i poslovnog života", rekao je Ognjen.


Seka Aleksić će premijerno u emisiji "Ami G Show" predstaviti spot za novu pesmu kontroverznog naziva "Zakuni se u ku*vu". Osim o ovom poslovnom projektu, Seka će govoriti o šoku koji je preživela u Nemačkoj, ali i poslednjem susretu sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem, neposredno pre saobraćajne nesreće u kojoj je izgubio život.


U susret koncertu u Beogradskoj areni 8. marta, Radiša Trajković Đani će u emisiji "Ami G Show" pričati o svojim očekivanjima, da li će rasprodati sve ulaznice, ali i ko su mu pravi prijatelji sa estrade. Na ova i još mnoga pitanja, Đani će dati odgovor u ovonedeljnoj emisiji.


Ne propustite još jedno ekskluzivno izdanje emisije "Ami G Show" večeras uživo od 23 časa samo na TV Pink!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...