bivša prva dama amerike oduševila publiku

Najveća zvezda Gremija, a nije pevačica: Mišel Obama je OVIM potezom oduševila ceo svet! (FOTO)

Ona je na 61. dodeli Gremi muzičkih nagrada izgovorila rečenice koje su sve okupljene pogodile pravo u dušu.

Celebrities
Autor:
Najveća zvezda Gremija, a nije pevačica: Mišel Obama je OVIM potezom oduševila ceo svet! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnje 61. dodele prestižnih muzičkih nagrada Gremi, koje se sinoć održalo u Los Anđelesu, nije bila pevačica, već počasna gošća, bivša prva dama Mišel Obama, koja je dolaskom pružila svesrdnu podršku ovogodišnjoj voditeljki ceremonije, pevačici Ališi Kiz.

A noć koja je protekla u znaku žena, i koju je uveličala sama bivša prva dama, doslovno je eksplodirala nakon njenog kratkog govora.

Modne pobede sa dodele Gremija: Ove poznate dame znaju šta je definicija stila! (FOTO)

foto: Profimedia

Da je veče bilo u znaku žena govori nam to da je Ališa Kiz nakon 14 dugih godina prekinula mušku dominaciju, pa je kao voditeljka ceremonije oduševila publiku. A njoj je, kao podrška, stigla i bivša prva dama Amerike, Mišel Obama koja se u jednom trenutku noći pojavila na pozornici.

Od kontroverzne umetnice do holivudske dive: Lejdi Gaga promenila lični opis, fanovi zabrinuti - ona je zauvek izgubljena! (FOTO)

foto: Profimedia

I to ne sama već u društvu voditeljke i prijateljice Ališe Kiz, Dženifer Lopez, Lejdi Gage i Džejde Pinket-Smit. Zvezde su pričale o načinima na koje je muzika uticala na njihove živote kada se u razgovor, na željno iščekivanje publike, umešala i bivša prva dama.

Ona je izgovorila rečenice koje su sve okupljene pogodile pravo u dušu.

Mišel Obama danas slavi 55. rođendan: O ovoj čestitki supruga priča ceo svet! (FOTO)

foto: Profimedia

"Bez obzira slušamo li i volimo li kantri muziku, rep ili rok, muzika je ta koja će nam uvek pomoći da podelimo sebe sa svetom, svoje dostojanstvo i tugu, nade i radosti. Ona nam omogućava da čujemo jedni druge, da jedni druge pozovemo k sebi. Muzika je ta koja nam najbolje pokazuje da je sve važno, svaka priča sa svakim glasom, svaka nota, svake pesme. Nije li tako, dame?", upitala je i kratkim govorom zaslužila možda najveće ovacije večeri.

A njen govor možete pogledati u ovom kratkom snimku:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs