Dopašće vam se
Grčke tikvice bez jaja: Lepše u životu niste jeli! (RECEPT)
Ovaj narod baš zna da uživa u posebnim ukusima
Autor:
Sastojci: 3-4 tikvice, ulje za prženje, 2-3 kašike maslinovog ulja, 120 g belog brašna, 60 g kukuruznog brašna, led, voda.
Priprema: Tikvice iseći po dužini najtanje moguće - najbolje ljuštilicom za povrće. Staviti tikvice u šerpu, posuti malo maslinovog ulja, kukuruznog i belog brašna, zatvoriti šerpu i dobro protresti, da bi brašno moglo da se rasporedi ravnomerno.
Zagrejati ulje u tiganju. Svaku tikvicu potopiti na sekund u posudu sa vodom i ledom i stavljati u tiganj da se prže. Tikvice se prže sasvim kratko, jer su mnogo tanke. Gotove tikvice stavljati na ubrus da upije višak masnoće.
Namaz od avokada i pečene paprike: Čuva imunitet, skida kilograme! (RECEPT)
Proteini u hrani: Ovo su namirnice koje grade čelično zdravlje!