pogledajte

Njoj je Džeki Kenedi najveća inspiracija: Prva dama Argentine zablistala u 2 savršene modne kombinacije! (FOTO)

Hulijana Avada, lepa supruga argentinskog predsednika Mauricija Makrija, zahvaljujući svojim fantastičnim modnim odabirima miljenica je modnog sveta

Objavljeno: 31.03.2018. 17:22h
Autor:
Hulijana Avada, Foto: Profimedia

Njen osećaj za modu je neupitan, jer argentinsku prvu damu gotovo da ne možemo nikad videti u lošem izdanju. Zgodna Argentinka sirijsko-libanskog porekla slaže besprekorne stajlinge kao od šale, a obzirom da ima zavidno vitku liniju nema problema s odabirom krojeva koji joj dobro stoje.

Blistavi osunčani ten i široki osmeh njeni su dodatni aduti pa ne čudi da prelepa Hulijana ne može da prođe nezapaženo.

Prirodna lepota opčinila i kraljicu: Hulijana je najlepša žena na političkoj sceni! (FOTO)

Lepa brineta ponovo je pokazala dva odlična stajlinga za koje je dobila samo pozitivne ocene.

Hulijana je po ko zna koji put dokazala kako s pravom nosi titulu argentinske naslednice Džeki Kenedi, kako joj je jednom tepao Vog, zablistavši u dva odlična stajlinga.

Prvo je oduševila u vedroj kombinaciji kao stvorenoj za proleće uparivši trendi plisiranu suknju sa zanimljivim topom i upečatljivim sandalama, začinivši ovaj ležerni look s lepom crvenom torbom. Nije preterivala ni s modnim dodacima pa je outfit upotpunila s elegantnim satom.

Prva dama Argentine šokirala priznanjem: Nezasita sam u seksu! (FOTO, VIDEO)

Hulijana rado nosi bež tonove koje uspešno kombinuje s belom, što stoji njenoj preplanuloj puti pa je izgledala besprekorno u kombinaciji balonera, pantalona, ravnih cipela i moćne torbe u trendi boji konjaka. Ovaj opušteni dnevni look zaokružila je sunčanim naočarima i svojom prepoznatljivom, mladalačkom frizurom: kosom skupljenom u ležerni polurep.

Argentinska prva dama ima sjajan modni ukus, što nimalo ne čudi ako se zna da njena porodica poseduje tekstilno carstvo u sklopu kojeg se nalazi poznati argentinski brend "Awada".