TO MOŽE SVAKO

Prava istina o savršenim guzama Instagrama: Ona je raskrinkala sve laži i pokazala šokantne dokaze! (FOTO)

Ovom šokantnom fotografijom otkrila je laži koje se kriju iza savršenih zadnjica na društvenim mrežama.

Objavljeno: 28.03.2018. 14:39h
Autor:
Foto: Printscreen Instagram/annavictoria

Život koji se predstavlja na Instagramu nije uvek realan, što nam je dokazala i popularna instagramerka Ana Viktorija. Ona je objavila fotografiju i otkrila tajnu koja se krije iza savršenih fotografija na društvenim mrežama.

Pozicioniranje svetla, ugao fotografisanje, filteri i fotomontaža su samo deo tehnike pravljenja fotografija na kojima se skrivaju određeni nedostaci.

Koliko god Instagram danas bio jedna od najpopularnijih društvenih mreža, morate znati da on nije realan te da njemu vlada veliki broj montiranih fotograija.

Blogerka pokazala kako se manipuliše na Instagramu: Izmislila je priču u koju je čak i njena mama poverovala!

To je najbolje pokazala Ana i uz to objasnila pojam "instagram booty". Ovom šokantnom fotografijom otkrila je laži koje se kriju iza savršenih zadnjica na društvenim mrežama.

"Zadnjice na Instagramu su daleko od zadnjica u stvarnosti. Tu je puno nameštanja ugla i nameštanja guze koje zna biti bolno. Osim toga, tu su i pantalone visokog struka i razni drugi trikovi. Ne zavaravajte se, naše guze ne izgledaju onako kako ih fotkamo za Instagram", iskreno je rekla Ana i objavila kolaž fotografiju svoje pozadine.

Obogatila se tvrdeći da je izlečila rak svojim receptima: Blogerka (25) na stubu srama, sve je izmislila!