Jasno iskazala svoj stav

Trampova zaboravljena ćerka mu okreće leđa: Jednim potezom izazvala lavinu komentara! (FOTO)

Proteklog vikenda svedočili smo istorijskom protestu "Šetnja za naš život" koji su organizovali američki učenici boreći se protiv vatrenog oružja, a akciju su podržala i brojna poznata lica. Iako je predsednik Tramp ostao suzdržan oko ove teme, njegova najmlađa ćerka Tifani putem društvenih mreža jasno je dala do znanja na čijoj je strani

Objavljeno: 28.03.2018. 11:00h
Autor:
Foto: Profimedia

Nakon što je sredinom februara ove godine 17 učenika stradalo u pucnjavi u Parklendu na Floridi, mladi ljudi širom Amerike odlučili su da udruže snage i mesec dana kasnije organizovali su istorijski protest pod nazivom "Šetnja za naš život". S jasnom porukom da se bore protiv vatrenog oružja u školama i na ulicama, te željom za što manje nasilja, organizovanom protestu pridružili su se i brojni poznati iz Holivuda.

foto: Profimedia

Za to vreme predsednik Donald Tramp nije se previše obazirao na demonstracije, već je na Floridi igrao golf i uživao u svom odmoru.

Upoznajte Tifani Tramp: Zbog ovoga Donald nije ponosan na drugu ćerku! (FOTO)

Ali, aktuelno pitanje koje brine Ameriku ipak nije ignorisala njegova mlađa ćerka Tifani koja se uvek nekako drži po strani i nije previše uključena u očevu politiku i biznis poput ostale polubraće i polusestre Ivanke.

foto: Profimedia

24-godišnjakinja je jednim potezom pokazala da podržava protest i lajkovala je objavu na društvenim mrežama koja nije prošla neprimećeno.

Šta ovih dana radi zaboravljena Trampova ćerka: Tifani tera po starom, ne mari ni za šta! (FOTO)

Njen stav naišao je na pohvale javnosti i korisnike društvenih mreža.

"Bravo za Tifani, ne mora slepo da sledi svoje roditelje. Neka ona bude promena", "Oduvek sam znao, Tifani je jedina članica porodice Tramp koju volimo i poštujemo", neki su od komentara oduševljenih korisnika koji su pohvalili ovaj potez Trampove ćerke.

Međutim, bilo je i onih koje je ovaj čin itekako nasmejao i dao inspiraciju za neslane šale.

"Pretpostavljam da je Tifani pobegla iz podruma i od vojske koja je čuva, pa pronašla neki wi-fi", napisao je jedan korisnik.

Haljina zbog koje niko nije mogao da skine pogled sa Melanije Tramp: Pun pogodak prve dame! (FOTO)

Inače, prva dama Melanija Tramp već je osudila nasilje među mladima, a pogotovo korišćenje vatrenog oružja, kada je krajem februara održala službeni govor u Beloj kući.

Melanija Tramp prvi put u javnosti nakon šokantne ispovesti Donaldove ljubavnice: Nameštenim osmehom skriva prave emocije! (FOTO)

foto: Profimedia

"Prijatno sam iznenađena svom decom koja su hrabro istupila i kazala koji su problemi kako bi podstakli neke promene u zemlji. Oni su budućnost i zaslužuju da ih čuju. Mi odrasli moramo da preuzmemo odgovornost i pomognemo našoj deci da prikažu s kojim se problemima danas susreću. To znači podsticanje pozitivnih navika na društvenim mrežama i tehnologijom koja nam je na raspolaganju", kazala je tada Melanija.