pročitajte

Uhvaćen u laži: Zašto je Tramp prećutao pravu cenu Melanijinog vereničkog prstena? (FOTO)

Mediji Donalda Trampa ne ostavljaju na miru. Kada ne napravi nikakav gaf u politici, onda se izvlači njegov prljavi veš. Afera s porno glumicom od pre 12 godina uzdrmala mu je brak, a sada su se američki mediji dohvatili i vereničkog prstena koji je poklonio Melaniji

Objavljeno: 09.02.2018. 19:02h
Autor:
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Kada je 2005. godine Donald Tramp zaprosio Melaniju Knaus, poklonio joj je, kako i priliči jednom milijarderu, prsten sa najvećim i najsjajnijim dijamantom. Nekako u to vreme danas aktuelni američki predsednik dao je intervju za "The New York Times", u kojem je rekao da su mu čelnici "Graff Diamondsa" dali "popust" od milion dolara za prsten sa savršeno izrezanim 15-karatnim dijamantima, ali kako Forbs saznaje, izgleda da je to bila velika laž.

Melanija Tramp nije naivna: Otkriven razlog zašto prva dama nosi kaput na ovaj način! (FOTO)

foto: Profimedia

Čak 13 godina kasnije, "slučaj verenički prsten" izvučen je sa dna fioke, a novinari Forbsa poslali su upit predsedniku uprave "Graff Diamondsa", Lorensu Grafu, da razjasni situaciju i kažu koliko je zapravo on koštao. Kao ugledni poslovni čovek, Graf nije želeo da ulazi u detalje, zato je napisao da je bilo pravo zadovoljstvo poslovati sa Trampom. Ipak, dodao je kako mu ipak nisu izašli u susret prilikom kupovine vereničkog prstena i dali popust.

Kada je 2005. davao intervjuu, Tramp je rekao da su iz "Graff Diamondsa" insistirali da mu daju popust.

- Samo bi budala rekla - ne, hvala, platiću milion dolara više za dijamant, otkrio je tada Tramp, dodavši kako je njima bilo u cilju da dobiju medijsku pažnju i, na neki način, besplatnu reklamu.

Ipak, iz "Graff Diamondsa" se sa njegovim izjavama ne slažu: "Ne poklanjamo nakit u zamenu za medijsku pažnju."

Melanija Tramp sa veštačkim osmehom na licu: Štikle i bomber jakna za sportski događaj godine! (FOTO)​​​​​​​

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Izvor blizak Trampu za Forbs je otkrio da je predsednik platio punu cenu prstena i to gotovinom, a isto je uradio i kada je Melaniji poklonio prsten za desetu godišnjicu braka.

Koja je na kraju cena prstena, nije poznato, alu za Trampa milion dolara gore ili dole, ne čini baš nikakvu razliku.