Nesuđena mlada

Verenik je ostavio sms porukom pred venčanje: Ovakvu njenu reakciju niko nije očekivao! (FOTO)

Nakon što je venčanje otkazano, Kajli je brzo odlučila da više ne želi da bude tužna zbog čoveka koji je ne zaslužuje

Objavljeno: 20.11.2015. 17:50h 22:52h
Autor:
Foto: Facebook / Erica.harvester

Kajli Manulak se verila pre dve godine i s veseljem planirala svoje venčanje koje je trebalo da se održi pre dve nedelje.

"Uneli smo dušu i srce u planiranje svadbe. Želeli smo da to bude dan kada ćemo sa svima proslaviti svoju ljubav i predanost", kaže Kajli.

Narodna verovanja i venčanje: Mlada ne treba da vežba pisanje svog novog prezimena!

Međutim, samo nedelju dana pre venčanja verenik joj je poslao SMS poruku u kojoj joj je rekao da više ne želi da je oženi i da raskida njihovu vezu. Usledilo je nekoliko teških dana za nju, bila je neutešna i isplakala reku suza, a onda je shvatila da više ne želi da sedi i da se sažaljeva.

Umesto toga sa svojim roditeljima, kumom i deverušama sredila se baš onako kako bi to uradila na dan venčanja i otišla na floridski Color Fun Fest, humanitarnu trku tokom koje se svi učesnici polivaju bojama. Bila je to savršena prilika da "uništi" svoju belu venčanicu i iz simbola nesuđene ljubavi pretvori je u simbol prijateljstva.

Ovako izgleda venčanje od 43 miliona dolara: Svadba godine kineske Kim Kardašijan! (FOTO)

"Venčanica je važan deo svakog venčanja i puno znači svakoj mladoj. Sada ona za mene predstavlja sestrinstvo, porodicu i podršku. Bilo je divno videti kako se moj krug prijatelja i podrške okupio taj dan", ispričala je Kajli koja će venčanicu da odnese na hemijsko čišćenje i da je donira.

Udala se u venčanici staroj 120 godina: Haljina nošena 11. put u porodici! (VIDEO)

A njen bivši verenik? Ne zamara se njim.

"Ne znam da li je video ovu priču i ne zanima me. Nisam to uradila zbog njega. Uradila sam to zbog sebe. Njemu i njegovoj porodici želim sve najbolje i želim da mu zahvalim što me je poštedeo slomljenog srca u našoj budućnosti", zaključila je Kajli.

Otac mlade rasplakao sve na venčanju: Ovo bi retko koji čovek uradio! (FOTO)