Zaboravićete na meso kad probate ovaj složenac od povrća: Savršen je kao prilog ili večera, a sprema se brzo i lako

Posle ovog recepta počećete da jedete mnogo više povrća, jer ono nikada nije bilo ukusnije

Objavljeno: 16.11.2024. 15:17h
Foto: Printscreen Facebook

Sastojci:

  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 2 tikvice
  • 300 grama pečuraka
  • 1 crvena paprika
  • 1 brokoli
  • maslinovo ulje po ukusu
  • sol po ukusu
  • crni biber po ukusu
  • 300 grama paradajz sosa
  • 1 šolja rendanog parmezana
  • 1/2 šolje prezle
  • 3 čena belog luka
  • 2 kašičice finog bilja
  • sol i crni biber po ukusu
  • 1 crveni luk
  • 100 grama čeri paradajza
  • 2 šolje rendane mocarele

Priprema:

Iseckano povrće ispeći u rerni pa preliti paradajz sokom i posuti mešavinom od parmezana, prezli i belog luka. Na kraju izrendati mocarelu preko svega i zapeći u rerni. Prijatno!

Bonus video: