Ženu svog života isključio s aparata, stalno čuje Natašine poslednje reči: Nad grobom joj se ovo zakleo, sad sve pogazio

Lijam Nison je odavno rekao da je završio za vezama i zabavljanjem, ali izgleda da je Pamela Anderson u njemu probudila emocije na poseban način.

Objavljeno: 28.10.2024. 10:10h
Foto: NO CREDIT / Sipa Press / Profimedia

Glumac Lijam Nison imao je prelepu ljubavnu priču sa koleginicom Natašom Ričardson, sve dok im jedno zimovanje nije potpuno promenilo život iz korena. Naime, Nataša je tokom skijanja doživela fatalnu povredu glave nakon koje je upala u komu i više nikada se nije probudila. Od tada, Lijam je rekao da je završio sa brakovima, ali novi angažman probudio je u njemu neočekivane emocije. Dobio je priliku da tumači glavnu ulogu u rimejku akcione komedije"Goli pištolj" i to rame uz rame sa Pamelom Anderson. Nakon što su se bilže upoznali na snimanjima, jedno drugo su oduševili.

"Što se tiče Pamele, pre svega, ja sam ludo zaljubljen u nju. Neverovatno je raditi sa njom. Ne mogu, a da joj ne dam kompliment, biću iskren prema vama", rekao je Lijam za "People".

Sa čuvenom plavušom intenzivno se družio nekoliko mesece na setovima, te je istakao da je saradnja sa njom fenomenalna. Prema njegovim rečima, ostao je impresioniran Pamelinom lepotom i provesionalnošču, a posebno je podvukao da mu se sviđa to što nema "veliki ego".

"Ona samo dolazi da obavi posao. Zabavna je i veoma je laka za rad“, objasnio je Nison.

foto: Chops Lobster Bar/Instagram

Međutm, ni Pamela nije ostala imuna na džentlemnske manire kolege.

"Lijam je savršen džentlemen i veoma skromna osoba, iskreno je brinuo o meni na dok smo snimali film. Recimo, zamotao bi me u kaput kad mi je bilo hladno. On izvlači samo ono najbolje iz osobe. Pun je poštovanja, ljubazan i ima mnogo iskustva. Bila mi je apsolutna čast raditi sa njim", rekla je Pamela Anderson.

Kako oboje trenutno nemaju partnere, u stranim medijima se spekušlie o njihovoj potenciijalnoj vezi, a fanovi na društvenim mrežama su oduševljeni mogućnošću da se između Pamele i Lijama rodila ljubav.

Lijam je zajedno sa koleginicom Natašom Ričardson stao na ludi kamen 1994, imali su sjajan odnos, dobili su naslednika, a njihovom braku divio se čitav sve. Taragičan splet okolnosti ukasio je jednu od najlepših priča iz Holivuda.

foto: DOUG KANTER / AFP / Profimedia

Nakon što je pala na skijanju, Nataša je zadobilu tešku povredu mozga, ali je u početku mislila da nije ništa strašno, bila je svesna i odmah je pozvala muža.

"Dragi, pala sam na snegu", javila mu je, dok ju je Hitna pomoć pregledala.

Iako je situacija bila ozbiljna, Nataša u početku uopšte nije htela medicinsku pomoć, misleći kako povreda nije opasna.

Ispostavilo se da je pad imao mnogo teže posledice. Tri sata kasnije, hitno su je prevezli u bolnicu i ustanovili oštećenje mozga.

Kada je Lijam saznao iz bolnice za pravo Natašino stanje, već je bila moždano mrtva. Ta vest glumca je razorila, ni do danas se nije oporavio od gubitka supruge koju je obožavao.

Bio je sve vreme uz nju pored bolničkog krevete, nadajući se da, ipak, može nekako da joj se pomogne. Kada je shvatio da je kraj, imao je veliku želju da Natašu odvede kući kako bi se deca i porodica oprostila od glumice.

foto: PHOTOlink / Everett / Profimedia

Natašina poslednja želja bila je nešto o čemu su se oboje ranije dogovorili. Imali su pakt da će, ako neko od njih ikada završi u vegetativnom stanju, drugi „isključiti prekidač“ da spreči beskonačnu patnju.

Prisećajući se njihovih poslednjih zajedničkih trenutaka, Nison je rekao: „Rečeno mi je da joj je mozak mrtav. Ali očigledno je bila na aparatima za održavanje života i slično. Tada nije preostalo ništa drugo nego da se pozdravim. I otišao sam do nje i rekao joj da je volim. Rekao sam: „Dušo, nema povratka. Udarila si jako glavom. Ne znam da li me čuješ, ali to je to, sve je nestalo.

Zvanično je preminula 18. marta 2009. godine. Lijam je donirao njeno srce, bubrege i jetru. Verovao je da će na taj način njegova supruga produžiti život, spasivši nekoliko ljudi od sigurne smrti.

Priznaje da ni posle 15 godina nije uspeo da se izbori za njenim odlaskom i tugom u srcu.

"Žalim za njom redovno, stalno posećujem njen grob", rekao je.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Brian Zak / Newscom / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Lijam Nison je tada odlučio da će biti samohran otac i da će se maksimalno posvetiti svojoj deci i karijeri, što je i uradio. Iako je pokušavao da uđe u neke veze, svaka je doživela krah.

„Već sam prošao kroz sve ovo“, ogorčeno je rekao Nison o zabavljanju, koji je odavno zarekao da posle Nataše ni sa jednom neće biti.

Ali mnogi su topla osećanja prema Pameli shvatili kao dobar znak. Moguće je da je između njih na snimanju nastalo nešto više od fenomenlanih odnosa među kolegama.

Pamela Anderson je, takođe, slobodna. Veza sa ličnim telohraniteljem Denom Hejherstom, koji je bio 13 godina mlađi od zvezde, okončala se za vreme pandemije. Njemu je izgovorila sudbonosno "da" 2021. godine, a sreću nije krila, te je tada rekla za medije;

Sada sam tačno tamo gde treba da budem - u zagrljaju čoveka koji me zaista voli. I 13 meseci kasnije, glumica je podnela zahtev za razvod, dajući mužu ostavku.

Priznala je da je jedino istinski bila zaljubljena u Toma Lija sa kojim ima i dvojicu sinova.