Evo ko je suprug zbog kog je naša glumica "zaboravila" akcenat: Živeli na brdu ko u 18.veku, pa se preselili u Srbiju

Ovo je suprug glumice Ivane Jovanović.

Objavljeno: 26.10.2024. 17:11h
Foto: Printskrin@RTS Prikazuje/YouTube

Poznata glumica Ivana Jovanović, koja je osvojila srca publike ulogom Nede u seriji "Greh njene majke", ponovo je u centru pažnje nakon povratka iz Sjedinjenih Američkih Država. Nakon godina provedenih u Americi, zajedno sa suprugom Rajanom odlučila je da se vrati u Beograd i nastavi svoj život ovde.

Vest o njihovom povratku proširila se društvenim mrežama kada je njen suprug podelio zajedničku fotografiju uz komentar: "Svi jugoslovenski narodi su lepi", aludirajući na prirodnu lepotu Ivane. Ovaj potez izazvao je mnogo pozitivnih reakcija, a posebno je skrenuo pažnju na njihov ponovni dolazak u Srbiju.

Ivana je u više navrata pričala o životu u Americi, gde su suprug i ona živeli povučenim životom, gotovo poput onih iz 18. veka, na brdu, daleko od gradske vreve. Ova promena životnog stila bila je izazov, ali i prilika da se Ivana prilagodi novom okruženju i kulturi. Ipak, povratak u Beograd označava novo poglavlje za poznatu glumicu, a čini se da njenom suprugu ovaj život u srpskoj prestonici i te kako prija.

Jedna od stvari koja je izazvala dodatnu pažnju medija bila je promena u njenom izgovoru. Naime, njen akcenat i način na koji sada izgovara fonemu "r", karakterističan za engleski jezik, nije promakao domaćoj publici. Ivana, koja je u Americi provela značajan period, nesumnjivo je pokupila neke jezičke karakteristike novog okruženja, što je postalo tema mnogih komentara i analiza, uglavnom kritički nastrojenih prema njoj.

Iako je njen život u Americi bio miran i daleko od reflektora, povratak u Beograd doneo je novu dinamiku u njenoj karijeri i privatnom životu. Njen suprug je posebno srećan zbog preseljenja, kako se čini.

Ivana Jovanović, čija je replika "Dunjice, to sam ja - Neda" iz serije "Greh njene majke" i dalje popularna među publikom, sada se vraća u centar zbivanja.

Bonus video: