Kad je tast čuo da Kanje Vest hoće da mu spava sa ženom dok ćerka gleda, odmah ovo preduzeo: Majka Bjanke nije više ista

Majka Bjanke Sensori PRVI PUT u javnosti nakon što se otkrilo da Kanje Vest želi da SPAVA SA NJOM, a njena ćerka da SVE GLEDA: Ovako Aleksandra sada izgleda, JEDAN DETALJ BODE OČI

Objavljeno: 18.10.2024. 12:14h 15:57h
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Aleksandra Ćensori, Bjankina majka i tašta Kanje Vesta, konačno je viđena u javnosti nakon skandaloznih tvrdnji o kojima bruje danima strani mediji. Naime, paparaci su je fotografisali kako završava svakodnevne obaveze u Melburnu, gde živi sa mužem i dve ćerke, skrivajući se iza sunčanih naočara u ne tako dobrom raspoloženju. Prolaznici su svedočili da je delovala vrlo zabrinuto, iako se trudila da svojim elegantnim izgledom skrene pažnju sa tužnog lica.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nedavno je odjeknula vest kako je Kanje želeo da spava sa taštom, a da taj čin gleda Bjanka, što je prenerazilo ljude širom sveta, koji su se pitali da li imaju granicu kada su skandali u pitanju. Kako su pisali najčitaniji inostrani mediji, sukob je kulminirao nakon što je Aleksandra posetila nedavno svoju ćerku u Los Anđelesu.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Ne želim da se petljam u te njihove gluposti", bila je jedina Aleksandrina izjava nakon koje je zamolila novinare za privatnost.

A medijska pompa je počela nakon šokantne ispovesti Loren Pišota, bivše asistentkinjae Kanjea Vesta, kog je ranije tužila za seksualno uznemiravanje i uhođenje, tokom 2021. i 2022. kada je radila u njegovoj kompaniji. Ovih dana je izmenila svoju tužbui rekla da ju je reper drogirao i seksualno napao.

Takođe, osim što je otkrila reperovu morbidnu fantaziju i Bjankinoj majci, istakla je da je isto želeo i sa bivšom taštom.I dok je Aleksandra je poručila da je zanimaju gluposti njenog zeta i ćerke nakon skandalozne priče o njegovom fetišu, dok je majka Kim Kardašijan ispade Vesta okarakterisala kao "lud govor".

FOTO: @BlackBelt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: @BlackBelt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: preentscreen/Instagram
FOTO: preentscreen/Instagram
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos sve jačim glasinama da se ravode, reper i njegova supruga svojim ponašanjem to demantuju, te sada kruže priče da su sve iscenirali kako ne bi pali u zaborav zbog selidbe u Japan.

Sa druge strane, i Bjankin otac je veoma zabrinut za ćerku i njeno, najblaže rečeno, neprimereno ponašanje. Kako su nedavno preneli strani mediji, još kada je saznao i za "zetova maštanja", uporno insistira na ozbiljnom razgovoru sa njim, do kog nikako ne dolazi. Ističu da smatra da Kanje Vest manipuliše njome, kao i da upravo on stoji iza njenih vulgarnih autfita i svih skandala.