"Nadam se da ću ostati zdrav": Odnos Ala Paćina i njegovog sina je kod nas nezamisliv- ovako izgleda

Glumac Al Paćino je progovorio o odnosu sa svojim sinom kojeg odgaja na čudan način.

Objavljeno: 16.10.2024. 09:26h 09:32h
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Al Paćino trenutno promoviše svoje memoare "Sonny Boy", nazvane po nadimku koji mu je dala majka, u kojima se osvrnuo na svoj život i karijeru. 84-godišnji glumac objasnio da je odlučio da napiše memoare delimično i jer je postao otac dečaka Romana u 83. godini, a zahvaljujući memoarima njegov sin će imati priliku jednog dana da nauči nešto o svom ocu.

"Sviram mu usnu harmoniku"

foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Želim da budem uz ovo dete. I nadam se da hoću. Nadam se da ću ostati zdrav, a on zna ko mu je tata, naravno", objasnio je glumac koji je raskinuo vezu s Romanovom majkom, filmskom producentkinjom Nur Alfalah", rekao je Al Paćino za Bi-bi-si, a prenosi "Najžena".

Paćino je objasnio kako se većina njegove interakcije sa 16-mesečnim sinom odvija preko interneta.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia in lump sum up to 1/2 2440 x 1626px IMMEDIATELY Preostale narudžbe za dostizanje ograničenja: 1246

"Zanimljivo mi je sve što radi. Dakle, razgovaramo. Sviram usnu harmoniku kad smo na video pozivu i uspostavili smo takav kontakt. Dakle, zabavno je", objasnio je.

Ostao u dobrim odnosima s majkom svog sinčića

foto: Profimedia

Podsetimo, Paćino i Alfala upoznali su se krajem 2010-ih, a svoju vezu su potvrdili 2022. godine. U junu prošle godine rodio se sin Roman, za kojeg je glumac zatražio test očinstva. Nije poznato kad je tačno par raskinuo, a prema izjavi Al Paćinovog predstavnika za medije, ostali su dobri prijatelji i zajedno odgajaju sina.

Inače, glumac se nikada nije ženio, a bio je u vezama s mnogim poznatim ženama, poput Beverli Danđelo i Dajane Kiton, te iz tri veze ima četvoro dece.

Bonus video: