"Cilj u tenisu mi je da postanem prvak!": Svi se sećamo ove Novakove rečenice, a da li znate kome je dao prvi intervju?

Danas je poznati glumac, a tada je bio mali dečak isto kao i Novak koga je intervjuisao, a sad je najveći od svih

Objavljeno: 14.10.2024. 15:46h
Foto: Printscreen Youtube

"Cilj u tenisu mi je da postanem prvak!"- Svima nama poznate su ove reči, tada malog dečaka, a danas najboljeg tenisera svih vremena - Novaka Đokovića.

Novak je sa samo pet godina imao svoj prvi intervju, koji smo svi bar jednom videli, ali malo ko zna da je tada našeg najboljeg tenisera intervjuisao danas veoma poznati glumac.

Reč je o Milošu Tanaskoviću, talentovanom glumcu koga smo gledali u brojnim ostvarenjima poput serije "Klan", "Južni vetar", "Vreme smrti"...​

Inače Miloš je svojevremeno otkrio da privatno nema nikakve veze sa likovima koje glumi. Pa je tada istakao da kreatoru serije "Klan", Bobanu Skerliću, inspiracija za ovaj projekat je bio Zemunski klan. Miloš je naglasio da nije želeo da ima nikakve veze sa likom Blagoja kog je tumačio, kao i da je celoj glumačkoj ekipi naglašeno da ne treba da se svide publici.

foto: Printscreen Youtube

- Prva Skerlina rečenica, kada smo popčeli da radimo, bila je: "Mi radimo sada seriju o najvećem ološu koji je hodao Srbijom. Nemojte da igrate tako da vam likovi iole budu simpatični jer oni suštinski nisu dobri ljudi". Tako da ja sa Blagojem u tom smislu nemam nikakve veze - naglasio je Miloš.

Stil / magazin.novosti

Bonus video: