Otišla sam kod svekrve po savet, osetila sam da se mužu nešto dešava: Kad sam zakoračila u njen dom zanemela sam od šoka

Ispovest žene koju je muž varao kod svekrve u stanu, dok joj je govorio da ide na košarku, mnoge je ostavila bez teksta.

Objavljeno: 10.10.2024. 09:41h 10:48h
Foto: Shutterstock

Bračni odnosi mogu da dovedu do zapleta scenarija koje je nekada teško i zamisliti. Tako je jedna žena na platformi "Quora" otvorila dušu u ispričala šta je doživela od muža i svekrve. Naime, pre venčanja izdešavale su se neke stvari koje joj nisu prijale, ali smatrala je da su prolazne i da će se sve rešiti. Međutim, tokom prve godine bračnog života situacija je kulminirala.

“Kad sam napokon razotkrila svekrvu, shvatila sam i zašto se njen sin ponašao tako odvratno. Naime, moj bivši suprug je nedelju dana pre našeg venčanja dao otkaz i više se nikada nije vratio na stalan posao. Ni na pola radnog vremena, nije izdržao raditi duže od nekoliko nedelja u nizu. Na kraju se ispostavilo da me, kad je navodno tražio posao ili igrao košarku, zapravo varao. To neverstvo počela je već godinu dana nakon što smo se venčali”, opisuje ova žena, koja se ubrzo nakon toga i razvela.

Sumnje su se pojavile, piše nadalje, kad je jednog dana došao kući u potpuno novom Mustangu.

foto: Shutterstock

“Tvrdio je da je to auto od jednog prijatelja, ali sam predobro znala da nema pravih muških prijatelja. Odmah sam pomislila da mu neka žena verovatno dopušta voziti njen auto, i pokazalo se da sam bila u pravu. To me dodatno povredilo jer mi je postalo jasno da me vara već duže vreme”, otkrila je detalje.

Na samu Novu godinu, kad je bila ranjiva i već potpuno slomljena zbog nevere supruga, otišla je kod svekrve i svekra kako bi s njima porazgovarala o svemu. Tek je tamo doživela najveći šok i izdaju.

Zamislite moju preneraženost kad sam tamo zatekla mog muža i njegovu ljubavnicu. Nisam mogla verovati da je njegova majka bila u stanju u kuću primiti tu ženu, znajući da je njen sin oženjen”, opisuje kakvu je traumu doživela i dodaje:

“Ono što me najviše zabolelo bila je činjenica da je moja svekrva, koja se stalno pozivala na Bibliju i redovito išla u crkvu, dopuštala svom sinu da me vara. Time što je ljubavnica boravila u njenoj kući, jasno mi je dala do znanja koliko me ceni – očito nije imala visoko mišljenje o meni. Osećala sam se poniženo i izdano. Okrenula sam se i pobegla kući, u daleko gorem stanju nego kada sam došla.”

“Tog dana sam odlučila da će, ako ikada budem imala sina i on mi kaže da je zaljubljen u neku devojku, ta devojka će biti jedina koja će biti dobrodošla u mojoj kući. Sve dok mi sin ne dokaže da je njegova veza gotova, drugu neću primiti. Želim da se moji sinovi nauče reda, da drže do svoje reči i budu odgovorni u svojim vezama”, naglasila je.

Razvela se i udaljila od cele porodice svog bivšeg supruga. A onda je upoznala čoveka sa kojim ima divan brak i, čak, tri sina.

"Moj najstariji sin srećno je oženjen već deset godina i podario mi je pet prekrasnih unuka. Moji mlađi sinovi, blizanci, nedavno su napunili dvadeset godina i dobro znaju pravila koja važe u našem domu”, zaključila je ova dama koja ističe da više nikada nije dozvolila da je neko ponizi.

Stil / Quora / Moje vrijeme