Kako zapravo izgleda muški orgazam? Evo šta su rekli muškarci, prvo im se desi ovo, a onda usledi...

Ukupno 14 muškaraca dalo je svoje viđenje orgazma kako bi bolje dočarali ovaj osećaj. Evo kako zapravo izgleda.

Objavljeno: 08.10.2024. 22:37h
Foto: Profimedia

Portal "Metro", intervjuisao j nekoliko muškaraca koji su dali odgovor na pitanje kako zapravo izgleda muški orgazam.

Lako je znati ako ste muškarac, ali ako to niste, možete samo nagađati i imati neku predstavu o tome.

Muškarci u nastavku su se potrudili da iz svog ugla najbolje dočaraju svoje iskustvo, kako bi bilo što približnije i razumnije.

Evo šta su rekli, kako to zapravo izgleda doživeti orgazam kao muškarac:

foto: Shutterstock

Čarli, 27

"Osećam kako mi srce brzo kuca, a onda mi se misli potpuno isprazne i nisam svestan ničega oko sebe."

"Onda se samo osećam opušteno i pospano."

Džek, 35 godina

"Za mene postoji nagomilavanje napetosti, ali one dobre, gde pokušavaš da je pustiš da raste, ispunjavajući te sve dok mišići ne postanu potpuno zategnuti."

U tom trenutku je izazov održati taj osećaj i produžiti vrhunac ili ga jednostavno pustiti, a oslobađanje se oseća duboko iznutra, mogu da osetim puls i nalete dok se to dešava.

Zatim, u roku od pet sekundi, talas opuštanja, udar endorfina(hormona sreće) koji me smiruje kao ništa drugo.“

foto: Shutterstock

Ron, 30

"To je kao nagomilavanje, iščekivanje, uzbuđenje, hormonalni naboj. Osećate u testisima kako se blago opuštaju."

"Sa svakim pokretom osetljivost raste i dolazi do tačke bez povratka. Osećaš senzaciju koja se uzdiže iz testisa i kroz penis. I onda eksplodiraš u svet ekstaze, opuštanja i uživanja."

Sem, 29 godina

"Uvek sam mislio da orgazmi izgledaju kao zadovoljavajuće istezanje nakon dugog sna, putujući naviše od kolena, do butina, prepona, a zatim do vrha penisa sa 'eksplozijom' koju bih uporedio sa stvarno naglašenim osećajem zadovoljstva na vrhu penisa.“

foto: Profimedia

Aleksandar, 31 godina

"Nagamljivanje trnaca koji kreću od početka do kraja penisa."

To se širi ka donjem delu stomaka i preponama, jačajući intenzitet. Ako se ono što izaziva taj osećaj zaustavi, osećaj se i gubi. Ako se ponovo započne, isti osećaji se ponovo javljaju, brže svaki put.

Oblast oko anusa počinje da se trese/napinje kako vreme prolazi i osećaji se nagomilavaju, sve dok osećaj iznenada ne prođe kroz moje telo i to je to!

Ejakulacija je zaista prijatan osećaj dok sperma izlazi. Količina može varirati i osećaj je bolji ako je više.

foto: Profimedia

U početku je osećaj kada izlazi nekontrolisan. U trenutku orgazma, celo moje telo se trese, svi napeti mišići trenutno oslabe. Mogu i da izgubim ravnotežu.

Ne znam da li je to samo kod mene, ali nikada nisam uspeo da doživim orgazam sa otvorenim očima. Bez obzira na to koliko sam se trudio, oči mi se povuku nazad i kapci se zatvore – osećaj je previše intenzivan i nekontrolisan.

Kraj ostavlja moje telo da se oseća kao kada se koristi masažer za glavu, samo jače – pre nego što dođe stvarno prijatan osećaj pospanosti i ležim beskoristan. Nakon toga moj 'mali prijatelj' je izuzetno osetljiv – previše, čak i za dodir.“

Noa, 30 godina

"To je kao nalet elektriciteta koji deluje kao razgovor između tvog ljudskog i duhovnog tela.

foto: Shutterstock

Prelazi iz tvog korena, gde su ti polni organi i zatim energija raste i povezuje se sa ostatkom tvog tela.

Tačka ejakulacije je kao prelepa sinhronizacija između tvog tela, uma i duše sa neizbežnim pulsiranjem fokusiranim oko tvojih erogenih zona, penisa i hemije u mozgu."

Luka, 32 godine

"Toplo, trne. Zamislite da ste protreseli bocu koka-kole, a zatim skinuli čep."

Marko, 37 godina

"To je gotovo bolno. Raste iz želje do potrebe vrlo brzo. Kao prebacivanje prekidača. Svaki mililitar energije posvećen je tome da dobijem to zadovoljstvo.

Ponekad ejakuliram, ali ne doživim orgazam. Onda kada dođe, udari snažno. Ne samo u mom penisu, već svuda.

To je kao električni udar koji kruži i čini da svaki moj deo bude uzbuđen i sa pojačanim reakcijama.“

Oliver, 39 godina

"Najbolji način da to opišem je oslobađanje, kao da se nešto nagomilava i konačno ga puštaš.

Malo kao kada trebaš da obaviš nuždu, ali bolje.“

foto: Shutterstock

Itan, 44 godine

"Sve se spiralno uvlači, usisano u jedinstvenu tačku, crnu rupu u mojim preponama, čitav univerzum se urušava u ništavilo, čekajući, čekajući… i onda odjednom eksplodira napolje, preplavljujući neko mesto sa bojom i svetlom.

Tako to izgleda kada sam sam. Može biti tako i sa partnerom, ali obično nije.

Orgazam sa partnerom nije tako mračan; stalno ima boje i topline. I, iako je to s jedne strane ometajuće, s druge strane se isplati.“

Lijam, 38 godina

"Početak orgazma je tačka bez povratka – kada počne, nema stajanja.

Jesi li ikada držao crevo i stavio prst preko rupe? Taj osećaj nagomilanog oslobađanja, pulsiranje creva dok voda konačno može da se izlije, veoma je sličan orgazmu.

Ali nije to jedan neprekidan tok zadovoljstva, već blaženi ispadi radosti koji nažalost brzo prolaze.“

foto: Shutterstock

Hari, 22 godine

„Za početka, disanje postaje mnogo dublje. Kada stimuliram vrh penisa, oseća se neverovatno lepo. Kao da imaš masažu, ali za genitalije.

„Pre nego da osetiš orgazam, osetićeš spermu koja dolazi kroz penis… To je isto kao kada želiš da piškiš, osim što je ovo silovito i kada dostigneš tu tačku, ne možeš da se suzdržiš. Ne možeš to da zadržiš i ne možeš da ga zaustaviš.

"Oslobađanje je najbolji osećaj ikada!

„Da to stavim na drugi način, tako da svi razumeju, to je kao kada dugo zadržiš urin, a kada ga pustiš, osećaš se dobro.

"Ali kada je u pitanju ejakulacija, ne izlazi sve odjednom, već izlazi u serijama. Tako da je najbolji način da to opišem kao da piškiš, pa zadržiš na sekundu, pa opet piškiš.

foto: Profimedia

Ron, 66

To je ukupni osećaj koji ne liči ni na jedan drugi koji doživljavam. Obuhvata celo moje telo. Ostajem bez daha i drhtim posle intimnog čina, bez obzira na veličinu orgazma. U tolikoj meri da me partnerke pitaju da li sam dobro.

"Pre orgazma mogu da osetim nagomilavanje napetosti kroz srednji deo i na bazi mog penisa. Tokom orgazma osećam grčeve u penisu koje je potpuno nemoguće kontrolisati.

„U stvarno, stvarno velikom orgazmu nivo grčeva je zastrašujući, kako po veličini, tako i po trajanju. Osećaj ejakulacije je divan, ali se čini da nema veze s količinom sperme koja se izbacuje. Kako starim, ta količina se smanjila.

"Ne osećam svoje testise kako pulsiraju dok 'izbacujem svoje ljubavne sokove'. To mi se čini kao fikcija iz pornografije. Ipak, zabavna misao.“

foto: Shutterstock

Stiv, 28 godina

"Znam možda dve sekunde pre kada ću doživeti orgazam. Nagomilavanje je kratko, kao prelazak sa 0 na 100 km/h za 2 sekunde. Kratko je, ali izuzetno intenzivno.

Mislim da je ona stara metafora sa šampanjcem koji se trese prilično tačna.

Kada mi je prostata stimulisana, orgazam traje duže, a intenzitet se pojačava do maksimuma.

Definitivno je to osećaj trnaca/drhtavice, i kada je orgazam odličan, ruke i noge mi utrnu i postanem ošamućen nakon toga. To se obično dešava samo kada imam intimne odnose, nikada nisam postigao isti osećaj masturbiranjem.

Ova drhtavica/trnci počinju u preponama i šire se uz kičmu.

Kada koristim analni čep, orgazam obično počinje u prostati. Onda je to kao električni trzaj koji se širi u talasima, praćen kontrakcijama mišića u stomaku, leđima i grudima. Ovaj osećaj je mnogo dublji i osećam se iscrpljeno na dobar način nakon toga. Verovatno se može uporediti sa intenzivnim treningom koji te ostavi da se treseš.“

foto: Tony Marturano / Alamy / Alamy / Profimedia

Bonus video: