Jedan sin joj se oblači u haljine i štikle, a drugog grli polugola: Svi su šokirani njenim metodama vaspitavanja dece

Glumica se pojavila na premijeri svog filma u društvu 17-godišnjeg Aleksandra, međutim nakon slika zagrljene majke i sina svi su šokirani

Objavljeno: 07.10.2024. 18:25h
Foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudska glumica Naomi Vots je majka dva sina. Međutim, već dugi niz godina oči javnosti su uglavnom okrenute ka najmlađem, Kaiju. Naime 15-godišnjak koga je dobila sa Livom Šrajberom, za razliku od svog starijeg brata Aleksandra, od malih nogu voli da se oblači u devojačku odeću i da nosi dugu kosu.

S tim u vezi, javnost ima velika pitanja o njenom pristupu vaspitanja dece. Međutim deluje da je porodici sasvim u redu ponašanje tinejdžera i ostavljaju mu prostora da se izrazi.

S druge strane o 17-godišnjem Saši se mnogo ređe govori u medijima. Momak baš i ne voli da se fotografiše, ali s vremena na vreme Naomi i dalje objavljuje slike sa njim na svom blogu. U komentarima mnogi primećuju da je mladić veoma sazreo tokom protekle godine. I nakon poslednjeg pojavljivanja zajedno sa svojom majkom, Aleksandar bi očigledno trebalo da ima svoju bazu obožavatelja.

foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nedavno se Votsova u Sašinoj pratnji pojavila na projekciji svog novog filma „Prijatelj“ u okviru 62. Njujorškog filmskog festivala gde se ponašao veom samouvereno pred kamerama, uprkos tome što ne voli da ga snimaju, pozirao je fotografima grleći majku.

Ipak korisnici interneta su primetili da je Naomi odabrala haljinu koja je previše otkrivala za njen izlazak sa Aleksandrom, haljina je imala potpuno providni top, dok se mladi momak dobro slagao sa glumicom u crnom odelu sa majicom, a svoj izgled je upotpunio zlatnim lancem.

foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Oh, pitam se da li je sinu neprijatno pored majke u takvoj odeći?“, „Iz nekog razloga je nezgodno gledati kako se ona mazi sa sinom“... nizali su se komentari.

Votsova je nedavno objavila post na svom ličnom blogu u kojem je podelila svoja razmišljanja o tome kako vreme brzo leti. Priznala je da uopšte nije primetila da je njen sin već odrastao: „Tako sam srećna što sam tvoja majka! Ponosna sam na mladića koji si postao. Hvala ti što si mi ponekad dozvolio da te držim za ruku.”

Kao što je uobičajeno u Americi, roditelji se trude da imaju razumevanja za samoopredeljenje svoje dece. Naomi se takođe pridržava ovog stava u slučaju njenog najmlađeg sina. Kai aktivno eksperimentiše sa svojim izgledom. Ako su u početku mnogi bili sigurni da će prerasti interesovanje za suknje, haljine i druge ženske stvari, sada su korisnici interneta sigurni da treba podići uzbunu.

foto: Profimedia

Pored odevnih predmeta, Samuel Kai se ozbiljno bavi šminkom i manikirom. Kako se ranije saznalo, dečak odbija da izađe napolje bez šminke na licu. S vremena na vreme pravi društvo svojoj majci na društvenim događajima. Jednom je tinejdžer iznenadio javnost pojavljivanjem na jednom od događaja Nedelje mode u Njujorku u tamnoj dugoj haljini i štiklama.

Bonus video: