Zdravko Čolić 1 osobu razočarao do kose, posle mnogo vremena otkrivena šok istina: "10 godina ga je držao na grbači..."

Čuveni Čola odlučio da pomogne unesrećenima u katastrofalnim poplavama u BiH, te je humansot pokazao na delu, poslavši kamion vode za piće, koja je u ovim momentima neophodna. I uvek su se o Zdravku slušali samo lepi komentari dok nije progovorio Draganom Kiki Zurovc.

Objavljeno: 05.10.2024. 13:42h 15:59h
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zdravko Čolić slovi za najveću zvezdu na našim prostorima i veliki je uzor svim mladim pevačima koji potajno priželjkuju bar približno sličnu karijeru ove muzičke legende. Vlasnik bezbroj kultnih hitova sve ove godine se trudi da svoj privatni život sačuva od javnosti i to mu zaista polazi za rukom, te godinama niko nije uspeo čak ni da ga fotografiše sa suprugom sa kojom ima dve ćerke. Takođe, nikada nije bio u centru skandala, te je sve iznenadila ispovest nekadašnjeg mendžera "Zabranjenog pušenja" Draganom Kikijem Zurovcem.

Naime, Čola je sa Kikijem svojevremno sarađivao, a svi su mislili da su oni ostali u sjajnim odnosima. Međutim, istina je drugačija. U podkastu "Galaksija" Zurovac je otkrio iznenađujute detalje koji su sve ostavili bez teksta.

foto: ATA Images

Kako je istakao, posle rada sa Čolićem ostao mu je gorak ukus u ustima.

- Moje najveće razočarenje je Zdravko Čolić, on nikad nije zaradio nijedan jedini dinar. Nije imao i to je ružno reći, ali ja evo sad govorim... Pokušao je da radi neke koncerte i onda je nešto Bregović rekao: "Hajde ti pokušaj". Međutim, to je sve propalo... - istakao je Kiki i nastavio:

- Tada je imao 51. godinu, a poslednjih 10 ga je držao na grbači jedan dečko kog je isto jako razočarao. Sa Čolićem se niko nikada nije ni družio iz Sarajeva, niti je on ikada tamo živeo. On je poslednjih 30 godina pevalo da preživi u onom užasnom ratu, ali nije mogao.

Upravo on mu je, kako naglašava, pomogao da se vrati na scenu.

- 1999. godine sam ga ja vratio na scenu i čovek je zaradio 350.000 maraka, keš mu je dat, da vrati dugove jednom čoveku iz Bosne i bratu koji se tada zadužio kod zelenaša. Ja sam pripremio posao koji je tek trebao da donosi milione. Njega i sad smatraju najbogatijim pevačem, a on nikada nije imao, dinara pre toga nije zaradio - rekao je u podkastu Gravitacija.

Povodom ove teme Zdravko Čolić se nije uopšte oglašavao, ostao je potpuno suzdržan na sve optužbe koje je na njegov račun izrekao Zurovac.