Naša pevačica uvek izgleda svetski, a haljine plaća po 20 evra: "Odeću naručujem preko interneta, nemam komplekse"

Ovaj pevačicin stav da stil ne mora biti vezan za skupe komade i luksuzne brendove, već da se istinski dobar stajling ogleda u tome kako ga osoba nosi, pokazuje da je svoja

Objavljeno: 04.10.2024. 13:02h
Autor:
Foto: preentscreen/Instagram

Iako skupe i brendirane stvari često postaju simbol prestiža i uspeha, posebno među estradnim zvezdama koje se utrkuju ko će poneti najskuplji komad garderobe, postoje i oni koji se ne povinuju tim pravilima. Jedan od izuzetaka je pevačica Tamara Dragić, koja neguje opušteniji i prizemniji pristup modi, gde prioritet nije cena odeće, već njen stil i lična udobnost.

Tamara je u više navrata isticala da ne oseća potrebu da se povodi za luksuznim brendovima, već često bira garderobu koju naručuje putem Instagrama i drugih online platformi. Ono što je posebno zanimljivo jeste da, i pored toga što ne investira velike sume novca u garderobu, gotovo svaki njen stajling izaziva pozitivne reakcije.

Mnoge njene kombinacije izgledaju luksuzno i skupoceno, iako zapravo koštaju vrlo malo.

„Često kupujem preko interneta. Nedavno sam platila jednu haljinu 20 evra, a izgleda kao da sam dala mnogo više novca. Bukvalno izgleda kao da košta 200.000 dinara. Svi su mi rekli da mi je stajling odličan. Takva sam, nemam komplekse“, otkrila je Tamara u jednom intervjuu za Grand. Ovaj primer govori o njenom umeću da pronađe povoljne komade koji izgledaju mnogo skuplje nego što zapravo jesu, i to joj donosi dodatno samopouzdanje na sceni.

Tamara nije rob mode, već svesno bira ono što je u skladu sa njenom energijom i raspoloženjem. Kao i svaka dama, voli da izgleda lepo, ali je jasno da njen stil nije vezan za cenu odeće. „Trudim se da obučem ono što u tom trenutku odgovara mom raspoloženju, ali i da mi bude komforno. Ako je u pitanju svirka, biram nešto u čemu se osećam raspoloženo, nešto što me neće opterećivati. Stajling treba meni da služi, a ne ja njemu,“ naglasila je pevačica.

Na pitanje o najskupljoj stvari koju poseduje, Tamara je skromno odgovorila da se ne radi o nečemu što bi zasenilo njene druge komade garderobe. „Jedna od najskupljih stvari je jakna od Elizabet Franke, koja je koštala nešto više,“ priznaje Tamara, ali i dalje ostaje dosledna svom stavu da cena nije ključan faktor u njenim modnim odabirima.