Od cene sata Tamare Kalinić se bukvalno pada u nesvest: Košta kao jedan stan u Beogradu, a na svetu postoje samo 102

Tamara Kalinić ponela je sat koji iznosi vrtoglavih 176 hiljade evra, a postoje svega 102 primerka na svetu.

Objavljeno: 03.10.2024. 19:52h 19:56h
Foto: Pool Photo Events 04/IPA / Sipa Press / Profimedia

Poznata srpska modna i lajfstajl influenserka Tamara Kalinić, koja je svojim radom izgradila impozantnu međunarodnu karijeru, ovih dana ponovo je privukla pažnju javnosti zahvaljujući jednom luksuznom komadu.

Naime, Tamara je postala zaštitno lice prestižnog brenda Audemars Piguet, a nedavno je pozirala sa njihovim najnovijim modelom sata, Royal Oak Tourbillon ref. 26630OR “Tamara Ralph”, napravljenim od roze zlata.

Ovaj ekskluzivni sat prečnika 38,5 mm namenjen je posebnim damama i proizveden je u svega 102 primerka. Cena ovog luksuznog modnog dodatka iznosi vrtoglavih 176 hiljade evra, što je ko jedan stan u Beogradu.

Kalinićeva, koja je postala sinonim za luksuz i glamur, redovno oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama elegantnim modnim kombinacijama i skupocenim aksesoarima. Sat od roze zlata samo je jedan u nizu luksuznih komada koje Tamara ponosno nosi, a koji ističu njen status jedne od najuticajnijih influenserki u svetu.

Karijera Tamare Kalinić počela je pre više od deceniju, kada je iz ljubavi prema modi i želje da inspiriše druge devojke pokrenula svoj blog "The Glam&Glitter". Ono što je počelo kao hobi, ubrzo je preraslo u unosan posao. Tamara je danas ne samo modna ikona već i ambasadorka mnogih prestižnih brendova, a njen Instagram profil prati više od 1,8 miliona ljudi.

foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

"Otvorila sam ga iz ogromne ljubavi i želje da upoznam devojke širom sveta koje zanimaju iste teme. Nadala sam se da će ih biti barem desetak, a nisam ni sanjala da će nekoliko godina kasnije to biti broj od preko 700 hiljada. Zaista nisam gradila blog strateški, tako da sam ga tri-četiri godine pisala svakodnevno bez zarađenog dinara. Kada su se ukazale neke poslovne ponude, shvatila sam da bi ovo ipak moglo biti nešto više od hobija", otkrila je Tamara u jednom od intervjua.

foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Danas, Tamara Kalinić vodi život iz snova. Šeta ulicama svetskih metropola noseći cipele i torbe najvećih modnih kuća, a njeno bogatstvo se procenjuje na između milion i pet miliona dolara. Nedavno je uvrštena i na prestižnu "Tajms" listu 100 najuticajnijih influensera, što je još jedan dokaz njenog globalnog uticaja.

Svojim radom, upornošću i prefinjenim stilom, Tamara Kalinić pokazala je kako se ljubav prema modi može pretvoriti u impresivnu karijeru, a njen najnoviji modni dodatak samo je još jedan simbol njenog uspeha i posvećenosti luksuznom životnom stilu.

FOTO: Printscreen/ TikTok
FOTO: Justin Palmer / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: preentscreen/Youtube
FOTO: Pierre Teyssot / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: SGP / ddp USA / Profimedia
FOTO: Printscreen Instagram / Tamara
FOTO: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: SGP / ddp USA / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Lucia Sabatelli/Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Mairo Cinquetti/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bonus video: