Mladen Baron organizovao reviju na Belom dvoru: Spektakl kakav se retko viđa

Naš slavni modni dizajner Mladen Milivojević Baron u ponedeljak je organizovao modnu reviju na kojom su se našle mnoge poznate ličnosti!

Objavljeno: 03.10.2024. 12:58h
Autor:
Foto: Privatna arhiva

Revija kakva do sada nije viđena na našim prostorima organizovana je na Belom dvoru, a sve je bilo predodređeno njegovoj kolekciji "INFINTIY" i broju osam koji je znak za sve ono što je prošlo, što traje i što dolazi.

Inspirisan brojem 8, Mladen Milivojević predstavio je 28 modela, a sve to povodom 28 godina njegovog rada i stvaralaštva.

Glumca Jelena Gavrilović je otvorila reviju predivnim nastupom koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Naime, ona se ispred Belog dvora pojavila u nesvakidašnjoj plavoj kreaciji i zapevala za sve pristutne.

Prelepe kreacija našeg modnog kreatora nosile su Ana Pendić, Svetlana Dimitrić, Teodora Šekularac, Slavko Moljac, Živko Baveljić, Danijela Mrđan i mnogi drugi.

Sestričina naše pop pevačice Nataše Bekvalac, prelepa mankenka Teodora Šekularac zatvorila je reviju. Ona je jahajući konja, prošetala pistom, a malo ko zna da se Teodora inače bavi jahanjem u čemu je i prvakinja, a pored toga se bavi pevanjem.

Kada se modna revija završila, naš najbolji modni kreator Mladen Milivojević je za okupljene medije sumirao utiske.

foto: Privatna arhiva

"28 godina slatkog života...Prosto to je nešto što sam morao da se pojavim i da uradim, meni je bitno da ja stvaram, kreiram i da se igram, ja se ceo život igram. Stvar je u igri i ekipi, ukoliko imate dobar tim koji vas okružuje onda je sve super. Ništa ovo nije moja zasluga, ima dosta nas koji stojimo iza svega toga. U principu, ja sam hteo da pravim 30-to, ali smo seli i kao 28, osmica kao znak beskonačnosti, plava boja kao inspiracija koja je boja neba, boja mora, isto boja koja nema granice"

(Pink.rs)