Kristina se ludo zaljubila u Turčina, s njim odmah poželela brak: Dogovorili se da žive u Srbiji, a onda je snašao pakao

Neverovatna priča Srpkinje koja je htela da promeni život zbog Turčina pokazuje da su nekada neke prepreke nepremostive...

Objavljeno: 01.10.2024. 07:00h
Foto: Shutterstock

Sasvim slučajno odlazak na more u Tursku mi se pretvorio u pravu avanturu još na početku putovanja! Naime, dok sam čekala sa sestrom u redu na našem aerodromu da predamo kofere i preuzmemo karte za let, počele smo spontano da pričamo sa jednom devojkom Kristinom. Ispostavilo se da je iz okoline Beograda, te da imamo čak, i zajedničku prijateljicu. Zvučalo mi je interesantno što je pošla sama na letovanje, ankada sam čula pravi razlog, osetila sam se kao da sam u nekom romantičnom filmu.

Slušavši njenu zanimljivu sudbinu, nisam ni primetila da nam je let kasnio dva sata. Dakle, Kristina je 2022. godine u Bodrumu upoznala Emrea, menadžera hotela u kom je bila odsela.

- Spontano smo počeli da pričamo, tada sam bila na letovanju sa drugaricama. Uprkos svim razlikama među nama, svideo mi se na prvi pogled. Ne mogu da ti opišem kakva je to energija bila- kaže mi sa osmehom na licu i nastavlja:

foto: Shuterstock

- Pričali smo o svemu. Zanimalo ga je kako izgleda život i Srbiji, čime se ja bavim. Izlazili smo zajedno, imao je džentlmenski stav, o navalentnosti nije bilo reči - ističe i otkriva mi da se među njima desilo samo par poljubaca.

Mislila je da će sve ostati da nivou jedne lepe letnje avanture, međutim, oni su nastavili redovno da održavaju kontakt, usledili su i sve češći video pozivi. Kako joj nije izlazio iz glave, odlučila je da ode ove godine opet u Bodrum na letovanje, ali ovoga puta sama, želeći da testira svoja osećanja, iako su njeni roditelji bili protiv toga.

- Sve se nekako namestilo. Nisam planirala, iskrslo mi je na poslu da mogu da uzmem odmor, a tamo su već otišle dve moje drugarice. Bukvalno sam pre dva dana sve u agenciji uplatila - priča mi, ne skidajući osmeh sa lica.

Bila je spremna da napravi određene životne promene, čak i da se preseli, ako se bude ispostavilo da je Emre za nju onaj pravi.

foto: Profimedia

- Videću šta će se sada izdešavati sa nama. Nismo se sreli dve godine, kontakt uživo ne može da se poredi sa pričanjem preko telefona ili dopisivanjem. Ali, eto, osetila sam nešto drugačije, zato sam i rešila da odem sada, a ne ceo život da razmišljam šta bi i kako bi bilo - rekla mi je Kris.

Nismo bile smešte u istom mestu, ali svaki dan smo se dopisivale, javljala mi je kako se odvijala situacija. Kada su se sreli posle toliko vremena, istče da su imali osećaj kao da se nisu ni razdvajli. Vodio je na sva prelepa mesta u okolini Bodruma, upoznala je i njegovog brata, interesovao se za njenu porodicu, planove.

- Definitivno se među nama rodila neka posebna emocija, ne mogu to rečima da ti opišem. Sa njim zaboravim na sve probleme, prema meni se ponašao kao prema kraljici, osećala sam se kao prava dama, kako me je tretirao - govorila mi je.

foto: Shutterstock

Više nije postojalo nesigurnosti. Nakon par predivnih dana koje je provela sa Emreom, bila je rešena da se bori za tu ljubav.

Dok je bila na letovanju, dogovorili su se da on dođe u oktobru u Srbiju, kada mu prođu najveće gužve u sezoni. Želeo je da oseti kakav je život i kod nas, da upozna njene roditelje i sestru.

Međutim, njihova priča se završila još u Bodrumu, dan pre nego što je Kristina imala let za nazad.

- Oboje nam je bilo teško da se rastanemo. Celu noć smo pričali, nisam ni sanjala da ćemo se tako razići. Spontano smo se dotakli nekih razlika među nama i on mi je tada priznao, da ako naša priča postane zaista ozbiljna, da bi očekivao od mene da pređem u islam, gde god da živimo. Nije mu bio problem da se preseli u Srbiju, ali smatrao je da njegova supruga mora da bude iste vere kao on. Tada sam se baš razočarala, shvatila sam da mi nikako ne možemo da imamo zajedničku budućnost- ispričala mi je dok smo čekale let za Beograd.

Nakon toga, prekinuli si svaki kontakt, sve dok joj se nije javio pre par dana.

- Napisao mi je poruku kako ne može da prestane da misli na mene i kako bi voleo ponovo da me vidi. Ali, ne želim sebi da dajem lažnu nadu, koliko god mi je sada teško, jer, definitivno, naši pogledi su drugačiji. Ja nikada ne bih promenila svoju veru, a on teško da bi to prihvatio, što naš odnos odmah osuđuje na propast - završila je Kristina uz opasku da na poruku nije ni odgovorila.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.