Dnevni horoskop za 28. septembar: Škorpijama sve ide od ruke, dok njih čeka izazovna nedelja

Dnevni hrosokop za 28. septembar kaže kako će Bik biti na ivici živaca, dok će Lav krostiti vreme da se opusti

Objavljeno: 28.09.2024. 05:00h
Autor:
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Akcenat bi ove subote Ovnovima trebao da bude na odmoru i rekreativnim aktivnostima. Možete se aktivirati i oko nekog hobija.

Ljubav: Dan je vrlo povoljan za izlazak, i dalje su moguća vrlo intrigantna poznanstva, ona koja ostavljaju jak utisak.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, plivanje po mogućstvu.

Bik

Posao: Većina Bikova danas može biti veoma nervozna, posebno izbegavajte impulsivnu kupovinu jer finansijski ne stojite najbolje ovih dana.

Ljubav: Bilo bi lepo da što manje napetosti i nervoze prenesete u druge životne sfere, naročito se to odnosi na ljubavna dešavanja.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Blizanci

Posao: Evo još jednog dana da jedan od najtipičnijih vaših aduta – komunikativnost dođe do izražaja. Možete danas napraviti neočekivano povoljne poslovne dogovore.

Ljubav: Dodatno angažovanje u sferi ljubavi moglo bi da vam se isplati, pre svega da raščistite eventualne nesuglasice sa voljenom osobom.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Opušten dana je pred Rakovima da planirane obaveze završe na vreme. Mogu se aktivirati i neke saradnje koje su iz raznih razloga bile u zastoju.

Ljubav: Od presudnog uticaja će biti vaša zainteresovanost, bilo bi dobro da ozbiljno shvatite signale koji vam dolaze od potencijalnih simpatija, biće tu svakako onih koji vrede.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Za očekivati je da se formalizuju neki dogovori vezani za vaše buduće profesionalno angažovanje. Može biti aktuelno sve što se vezuje za inostranstvo.

Ljubav: Kod nekih od vas još uvek tinja nervoza, i u tim momentima gledajte da ne zatalasate previše odnos sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Vodite računa o kardiovaskularnom sistemu.

Devica

Posao: Suštinski ne bi trebalo da imate problema da završite sve isplanirano, samo nemojte sami sebi natovariti dodatne obaveze.

Ljubav: Ova nedelja donosi u najavi bar jednu komplikovanu i napetu situaciju u sferi vaših partnerskih odnosa. Pokušajte nekako da to iskontrolišete. .

Zdravlje: Čuvajte se infekcija.

Vaga

Posao: Evo dobre prilike za fini odmor od obaveza. Ipak, možda vas iz dremke trgne neki bitan telefonski poziv.

Ljubav: Nije loš dana za ljubavne akcije, mada bi bilo dobro da pre toga napravite dobar plan i ne srljate previše.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Većina Škorpija danas bi trebalo da bude prilično relaksirana, i da svoje obaveze odradi sa lakoćom i bez tenzija. Vodite računa o finansijama.

Ljubav: Moguće je novo poznanstvo. Zadržite se na opuštenoj konverzaciji, ne zalećite se na prvu loptu.

Zdravlje: Svaki vid relaksacije će vam prijati.

Strelac

Posao: U danu koji je predviđen prvenstveno za opušteniji ritam, najtipičniji Strelčevi mogli bi da imaju manjih tehničkih poteškoća da završe sve što su planirali.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih ljubavnih dešavanja na vama je inicijativa danas. Izlazite, družite se ništa se neće desiti samo od sebe.

Zdravlje: Mogući problemi sa kičmom, gornjim delom leđa.

Jarac

Posao: Pred vama je povoljan poslovni period, pa se očekuje da u dosta dobrom, udarničkom raspoloženju protekne i ovaj dan.

Ljubav: Potrudite se da ovaj dan što se tiče ljubavnih dešavanja ne pokvarite nerealnim očekivanjima i posle toga velikim razočaranjima. .

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.

Vodolija

Posao: Iako vam mnogo toga danas ide na ruku, budite spremni i da se malo borite za svoje stavove, i tako nametnete sebe poslovnom okruženju. Povoljan je period za finansijske transakcije, moguće je uvećanje zarade.

Ljubav: Možete se odlično provesti zajedno, uživati u nekim finim stvarima, a usput i porazgovarati o mnogim pitanjima koja su do sada predstavljala problem ili kamen spoticanja u vašem odnosu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ova subota nije najpovoljnija da se previše angažujete, odradite neophodno, a i toga će biti napretek, i pokušajte bar malo vremena pronaći za sebe.

Ljubav: Povoljan je dan za druženje, izlazak, i uživanje u dobrom raspoloženju. Iskoristite ga maksimalno da se opustite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.