Vrbovao maloletnice i pravio orgije pa odlepio za Severinom: Bivša žena mu umrla, a on se našao na stubu srama

Paf Dedi povezivan je sa smrću bivše žene, a tim povodom oglasila su se i njegova deca.

Objavljeno: 25.09.2024. 16:01h
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Paf Dedi našao se na meti optužbi, a nakon hapšenja, su u fokus javnosti došli 'white parties' koje je reper organizovao. Naime, na zabavu su ljudi dolazili u belim odleima, a reper je ugostio mnoge holivudske zvezde poput Dženifer Lopez, Džej Zija, Leonarda Dikapria i mnogih drugih. Mnogi navodi sugerišu da su njegove zabave bile pune bluda i razvrata, te da su se služili alkohol i droga.

Reper je dospeo u žižu medijskog interesovanja, a javnost je postala zainteresovana za sve što ima veze sa njegovim privatnim životom.

foto: Rick Maiman / Backgrid USA / Profimedia

Tako su se pojavile razne teorije o smrti njegove bivše, Kim Porter koja je iznenada preminula 2018. godine, a obdukcija je pokazala da je uzrok smrti bila upala pluća. Reperova deca i dalje podržavaju svog oca dok sedi u zatvoru i čeka svoje suđenje.

Razne teorije koje su se pojavile sugerišu da je Paf imao veze sa smrću svoje žene, međutim, njegovo četvoro dece oglasili su se i otkrili da se radi samo o glasinama. U zajedničkoj izjavi rekli su da im je bilo teško pomiriti se s time kako im je majka Kim prerano oduzeta, ali odbacili su sve neutemeljene ili nedokazane teorije da je reper bio umešan u njenu smrt.

foto: Rick Maiman / Backgrid USA / Profimedia

- Uzrok njene smrti odavno je utvrđen, nije bilo propusta - naveli su u izjavi.

Podsetimo, Kim je iznenada preminula 2018. godine, a obdukcija je pokazala da je uzrok smrti bila upala pluća. Međutim, nakon reperovog hapšenja i federalne optužnice, neki obožavatelji, pozvali su na ponovno otvaranje istrage o smrti Kim Porter.

Al B. Sure! ove nedelje je rekao kako misli da je Kim ubijena, a tu teoriju povezao je s novom knjigom 'Kim's Lost Words: A Journey for Justice From the Other Side', a koja navodno sadrži Kimine zapise u dnevniku iz vremena kad je bila s Dedijem.

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

No, Dedijeva i Kimina deca tvrde kako je tvrdnja o autentičnosti knjige lažna.

- Tvrdnje da je naša mama napisala knjigu jednostavno su neistinite. Nije je napisala i svako ko tvrdi da ima njen rukopis, lažno se predstavlja - naveli su.

- Duboko smo ožalošćeni što je svet napravio spektakl od onoga što je bio najtragičniji događaj u našim životima - dodali su.

foto: Timmie / Goff Photos / Profimedia

Osim što traže privatnost, deca ne žele da 'strašne teorije zavere' ruše majčinu ostavštinu dok se 'svaki dan nastavljaju nositi s njenim gubitkom'.

Didi je prošlog leta bio i glavna tema domaćih medija jer je tokom letovanja u Hrvatskoj naišao i na pevačicu Severinu, koju je, kako očevici kažu, "gutao očima", ali ipak nije imao herca da joj priđe.

Bonus video: