Ona je bila velika ljubav najvećeg šmekera bivše Juge: Povezivali je sa Čolom, al imala je oči samo za njega

Vlado Kalember ljubio je jednu od najljepših Jugoslavenki

Objavljeno: 24.09.2024. 14:40h
Foto: Printscreen Youtube / dejan markes

Legendarni hrvatski pevač Vlado Kalember, osim po svojim muzičkim dostignućima u bivšoj Jugi, bilo kroz solo karijeru, bilo u sklopu sastava Srebrna krila, u javnosti je bio poznat i kao veliki zavodnik čijem šarmu nisu odolele brojne lepotice.

Šarmantni muzičar bio je stalni član anketa i službenih lista najzgodnijih Jugoslavena. Sve do braka s violončelistkinjom Anom Rucner, Kalember se trudio svoj privatni život sakrije daleko od očiju javnosti, no regionalnim medijima nije promakla njegova veza s jednom poznatom Beograđankom.

foto: Printscreen Youtube / Bimbros Beograd

Reč je o Leposavi Stefanović, poznatijoj pod nadimkom Lokica. Naime, ona je bila pokretač istoimene plesne grupe s kojom je stekla veliku popularnost nastupima u televizijskom serijalu ''Sedam plus sedam'', a bile su i prateća plesna grupa Zdravka Čolića.

Kao koreograf, Lokica Stefanović radila je ne samo za televiziju, nego i za pozorište, a bila je angažovana i za velike manifestacije, poput zatvaranja Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu. Takođe šest godina je na Trećem programu Radio televizije Srbije vodila emisiju o zdravom načinu života.

Poznata koreografkinja i Vlado viđali su se godinu dana, o čemu je on progovorio tek godinama kasnije. Kako je rekao, iako su nju povezivali s popularnim Čolom, plesačica i estradna legenda nisu imali romantičnu vezu: – Ona nije bila Čolina devojka, samo mu je vodila plesače. Odradio je jednu turneju s njima i nakon toga više nisu radili zajedno – izjavio je jednom prilikom Kalember za 24sata.

Stil / večernji.hr

Bonus video: