Trampov sin krenuo očevim stopama: Prva žena ga ostavila iz šok razloga, a sad verenicu vara sa prebogatom plavušom

Evo ko je Betina Anderson, žena koja je navodno ljubila Donalda Trampa mlađeg

Objavljeno: 24.09.2024. 11:56h
Foto: Shabba / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najstriji sin Donalda Trampa, Donald Tramp Mlađi, poznati je političar, aktivista, biznismen i bivši voditelj. Sin bivšeg američkog predsednika i njegove prve supruge Ivane Tramp već iza sebe ima jedan brak, koji se završio jer Vanesa više nije mogla da trpi što Donald zbog poslova u predsedničkoj kancelariji nikada nije kod kuće i što ne brine dovoljno o njihovo petoro dece, a trenutno je veren sa Kimberli Gilfojl koja je američka voditeljka i Trampova savetnica.

Međutim u poslednje vreme su počele da kruže glasine kako je Trampov naslednik navodno ljubio ženu koja nije njegova verenica.

Dejlimejl je objavio kako Don Mlađi uživa u društvu 37-godišnje Betine Anderson tokom „intimnog“ branča. Izvori su izjavili da je romansa najaktuelniji trač u Palm Biču, a svedoci kažu da je par delio poljupce na ručku, kao i da viđeni su zajedno "po celom" gradu.

Već sledećeg dana, ponovo se sastao sa svojom 55-godišnjom verenicom na paradi čamaca MAGA u okrugu Palm Bič.

foto: MIKE THEILER / UPI / Profimedia

Ali ko je Betina Anderson?

Anderson je filantrop, osnivač i izvršni direktor kompanije BAE Ventures LLC, prema njenom Linkedinu. Ona sebe opisuje u svojoj biografiji na Instagramu kao „samo tipičnu mamu koja ostaje kod kuće. „Samo ja ne radim kućne poslove… niti imam muža… niti imam decu…“ šali se ona. Ima 31,3 hiljada pratilaca, gde ona deli fotografije sa pametnim orukama.

Ona ima članak iz Moda Operandi povezan sa njenom stranicom, koji je opisuje kao „treću generaciju Palm Beachera“ i ekologa. Napominju da je ona jedan od osnivača The Paradise Fund-a, mladi pokrovitelj Everglades fondacije i aktivni pristalica lokalne umetničke zajednice.

Prema Dejlimejlu, njen otac je bio Hari Loj Anderson mlađi, koji je preminuo 2013. godine i postao najmlađi predsednik Nacionalne banke Vort avenije kada je imao 26 godina. Kako se navodi, Andersonova je pohađala školu od 30.885 dolara godišnje za nižu školu i od 72.420 dolara za studente internata od 9. do 12. razreda.

Diplomirala je istoriju umetnosti, kritiku i konzervaciju na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku i tamo živela još tri godine pre nego što se vratila na Floridu.

foto: Profimedia

Što se tiče Betininog ljubavnog života, ona se kreće u visokim socijalnim krugovima i poznata je u društvenoj lestici Palm Biča, takođe je prilično izbirljiva u vezi sa svojim muškarcima – a u njenom svetu, mnogi imaju veoma duboke džepove.

Povezivali su je sa Kenom Grifinom, izvršnim direktorom kompanije Citadel LLC, čija je vrednost procenjena na 43 milijarde dolara, i Villiamom 'Beau' Vriglei Jr., naslednikom bogatstva Vriglei gume, vrednog 3,4 milijarde dolara. Vriglei Jr. je izlazio sa Andersonovom 2017. godine, nakon njegovog drugog braka i pre nego što je upoznao svoju treću ženu, prenosi DailiMail.

A kako reaguje Kimberli Gilfojl na ove glasine?

Ona trenuton ignoriše celokupnu situaciju i aktivno podržava kampanju Donalda Trampa na Instagramu.

Bonus video: