Za ovaj model farmerki kažu da pristaju svakom obliku tela: Hit su već nekoliko sezona, a poznate dame ih ne skidaju

Poznate dame sa Instagrama ne skidaju ovaj model farmerki. Pravi je hit već nekoliko sezona, a za njih važi da pristaju svakom obliku tela.

Objavljeno: 21.09.2024. 20:21h 21:32h
Autor:
Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S njihovom sposobnošću da pristaju svima i svestranošću koja omogućava bezbroj stilskih kombinacija, ne čudi što su ponovo osvojile modni svet.

Retko koji modni trend doživi povratak s takvim stilom i univerzalnim šarmom kao što su trapez farmerke, koje izgledaju fantastično na svakom obliku tela.

Njihova retro Y2K vibracija, koja nas vraća u sedamdesete, savršeno odgovara našoj želji za povratkom mode iz 2000-ih i kasnih 90-ih. Međutim, ono što nas posebno oduševljava kod trapez farmerki jeste njihova neverovatna sposobnost da laskaju svim figurama.

Poznate modni ikone poput Margo Robi i Bele Hadid već su prihvatile ovaj trend, a trapez farmerke su se takođe našle na modnim pistama velikih brendova poput Mju Mju,, Viktorije Bekam i Gučija.

Ovaj svestrani komad je idealan za kombinovanje s visokim potpeticama i topom u stilu korseta za glamurozan izgled, dok će uparivanje s predimenzioniranim blejzerom i papučama stvoriti opušten, ali šik izgled za poslovne prilike. Tamniji tonovi trapez farmerki deluju sofisticiranije, posebno ako tražite model pogodan za poslovne kombinacije.

Najveća radost trapez farmerki leži u njihovoj svestranosti. Bilo da želite da istaknete kaubojski šik ili nežniju estetiku inspirisanu soft girl erom, ovaj kroj farmerki je ključan komad u ormarima stilistkinja, influenserki i poznatih ličnosti. Retro modeli visokog struka i širokih nogavica vraćaju nas u zlatno doba mode, kada su ih nosile ikone poput Džej Lo ili Hejli Biber.

Što se tiče boje, ako se ne možete odlučiti, ružičasta i dalje zauzima mesto na modnom radaru, a Wrangler modeli su posebno popularni. Bez obzira na izbor boje ili izbledelosti, jedno je sigurno – vreme je da svojim skinny i boyfriend farmerkama priuštite zasluženi odmor.

Trapez farmerke nisu samo prolazni trend, već su pravi modni klasik koji se vraća s razlogom. Sa svojom sposobnošću da laskaju svim oblicima tela i beskrajnim mogućnostima kombinovanja, nije čudo što su ponovo osvojile modne piste. Sada je savršen trenutak da prigrlite trapez farmerke i osvežite svoj ormar ovim bezvremenskim komadom koji će vas pratiti kroz sve sezone.

Stil/Diva

Bonus video: