Bila je studentkinja kad je zavela 21 godinu starijeg profesora: Najpoželjnijeg Crnogorca odvela je pred oltar

Način na koji je Sanja Jovićević upoznala Branimira Popovića je filmski.

Objavljeno: 23.09.2024. 07:00h
Foto: Printscreen Youtube / Anja Vuckovic

Jedan od najlepših i najstabilnijih glumačkih parova jesu Branimir Popović i Sanja Jovićević. Takođe, oni su dokaz da velika razlika u godinama nije prepreka ljubavi.

Ljubavna priča između Branimira i Sanje veoma je romantična. Kada su se pri put sreli na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, Sanja je bila studentkinja, a Branimir profesor.

foto: ATA Images

Kasnije su se ponovo zbližili na snimanju serije "Budva na pjenu od mora" 2012. godine, gde su zajedno delili mnoge scene. Iz te saradnje rodila se ljubav, mada su se suočavali sa dvoumljenjima zbog značajne razlike u godinama, kako su izveštavali mediji. Ipak, 2013. godine su se venčali na Jahorini, a iste godine im se rodila ćerka Sofija, simbol njihove ljubavi.

foto: Printscreen Youtube / VisionTeam d.o.o.

- Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira - izjavio je glumac pre nekoliko godina, preneli su mediji.

foto: preentscreen/Youtube

Pre nego što su se upoznali, Sanja je bila u vezi s jednim pozntim fudbalerom, a Branimir u braku s crnogorskom slikarkom. Kao par su se prvi put javno pojavili na Filmskom festivalu u Herceg Novom, na premijeri glumčevog filma "As pik".

Bonus video: