Svetski mediji bruje o Srbinu iz Vranja: Ono što on radi, ni najluđem čoveku ne bi palo na pamet

Stefan Janković je jutjuber iz Vranja o kojem ceo svet bruji, a njegovi potezi, izazivaju veliku pažnju.

Objavljeno: 17.09.2024. 15:03h
Foto: PrintscreenTikTok/StefanJankovic

Influenser iz Vranja, Stefan Janković ličnost je, o kojoj ceo svet bruji, nakon što je na profilima, na društvenim platformama, objavio uznemirujuće snimke bliskog susreta sa ogromnim medvedom.

Naime, svetski mediji danima bruje o Stefanovom potezu, a budući da ovo nije privi put da sličnim stvarima privuče pažnju, mnogi su se složili da nema "luđeg Srbina" od njega.

Skakanje u fontanu

Pre dve godine, jutjuber je navodno priveden u Dubaiju, zbog skakanja u fontanu.

- Janko je završio u pritvoru u Dubaiju, javiće vam se kada bude izašao i ako izađe. Navodno je skočio u fontanu ispred Burj Kalife - pisalo je u objavi na njegovom Instagramu.

- Ovog puta se, nažalost, ne šali. Niko ne zna šta će biti još uvek - dodali su na njegovom profilu.

Nakon ovoga, osobe koje imaju pristup njegovim društvenim mrežama došle su do novih saznanja, i to, takođe, objavile.

- Dobili smo odgovor. Janko izlazi sutra iz pritvora sa par uslova da može da nastavi boravak u njihovoj zemlji - pisalo je uz Jankovu fotografiju.

Nakon skandala, Stefan je u jednoj emisiji otkrio da je zaista skočio u fontanu, nakon čega je završio u pritvoru.

- Rekli su mi da sam jedini čovek koji je ovo uradio, pitali su me zbog čega sam skočio u fontanu. Rekao sam da mi je ispao telefon iz zadnjeg džepa, pa sam skočio da ga uzmem. - ispričao je jutjuber.

Udomio lava

Da je Stefan maher u svom poslu i da definitivno zna kako treba privući pažnju, govori i činjenica da je pre nekoliko godina napravio pravu pometnju kada je udomio lava. Naime, Stefan je navodno kupio mladunče lava, koje je danima hranio u kući.

Povodom vesti da je protiv ovog jutjubera podneta krivična prijava, za Republiku se tada oglasila i njegova devojka.

- To nije istina, odmah da kažem, on ne želi nikakve izjave da daje, ali postoji snimak na njegovom Jutjub kanalu, baš na tu temu. Stefan je sve objasnio, to uopšte nije bio njegov lav - izjavila je Ana Lazarević za Republiku.

Bonus video: