Brak za njih nije zatvor, mogu da rade šta hoće i s kim hoće, al pod 1 uslovom: Ovo je tajna velikih zvezda Holivuda

Oni otvoreni brak smatraju jedinim mogućim i tako žive već godinama

Objavljeno: 17.09.2024. 10:39h
Foto: Instagram / dollyparton

Neke poznate ličnosti tvrde da su našle recept za srećan brak. Oni smatraju da je otvoren brak jedini način da ljubav opstane. Ove 3 holivudske zvezde javno su govorile o tome i priznale svoju poligamiju.

foto: TWENTIETH CENTURY FOX / AFP / Profimedia

Čuvena Doli Parton i njen muž Karl Din venčali su se pre više od 50 godina i oduvek su imai otvoreni brak. " Ukoliko dođe do prevare mi ne znamo za to, tako da je prevara jako dobra za oboje, ali ne želim da znam kada do nje dođe."

foto: Billy Bennight/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Glumac Vil Smit često ističe da živi u otvorenom braku " Ja i moja supruga smo jdeno drugom poklonili poverenje i slobodu, a brak za nas ne predstavlja zatvor". Njegova žena ističe da želi da glumac bude u mogućnosti da tradi šta god želi dokle god može da se "pogleda u ogledalo i bude u redu sa onim što vidi u odrazu. "

foto: Profimedia

Širli Meklejn i Stiv Parker venčali su se davne 1950-te ali 28 godina koliko je trajao "praktikovali su otvoreni brak." " Rekla bih da je u to vreme otvoren brak bilo nešto potpuno nadrealno, niko to nije razumeo, ali mi jesmo" Objasnila je glumica svojevremeno.

Bonus video: