Plastični hirurg raskrinkao glumicu: Tvrdi da je na njoj sve prirodno, a potrošila 250.000 na plastične operacije

Demi Mur priznala da ima veštačke zube, ali zaboravila je da kaže šta je još veštačko na njoj, poput grudi i evo čega još

Objavljeno: 14.09.2024. 18:23h
Foto: Printscreen/Instagram

Glumica Demi Mur godinama je poznata kao jedna od najlepših holivudskih glumica, a svojim mladalačkim izgledom u 60-im godinama svakodnevno oduševljava fanove.

Mnogi se pitaju kako glumica uspeva da održi takvu liniju,a i mladolikost, neki veruju da su za to zaslužni estetski zahtevi, dok Demi je, s druge strane, više puta negirala da je bila podvrgnuta bilo kakvoj operaciji tog tipa.

foto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

Pre tri godine glumica je podgrejala spekulacije da je bila na estetskoj operaciji nakon pojavljivanja na jednoj modnoj reviji. Njeni obrazi su tada izgledali punije i istaknutije nego inače, a mnogi su rekli da izgleda neprepoznatljivo. Iako je glumica pokušala da to demantuje, promena je bila očigledna.

Navodno, Murova na sebi ima estetske zahvate vredne 250.000 funti, prenosi Dejli mejl. Ovo uključuje ugradnju grudi, operaciju nosa i nekoliko procedura protiv starenja.

Plastični hirurg Mark Solomos je za časopis Helou! rekla da se na njenom licu i telu vidi da je prvu plastičnu operacijuimala još dok je bila mlada. Prema njegovim rečima, glumica je podigla usne, te radila rinoplastiku i botoks. Rekao je i da je moguće da je glumica radila lifting lica i vrata i da je isto uradila sa kapcima.

foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

"To se sve vidi u predelu nosa. Bore su minimalne, što nije uobičajeno za one koji ne koriste neki vid podmlađivanja", tvrdi on.

Glumica je ranije priznala da ima veštačke prednje zube. Naime ona je u "Večerašnjoj emisiji sa Džimijem Falonom" rekla da su joj ispala dva prednja zuba, a razlog je, kako je rekla, stres.

Stil / jutarnji.hr

Bonus video: