Džej Lo se skinula i svi su gledali u njen stomak: Ovo su 2 ključne stvari zbog kojih ima savršenu liniju u 55. godini

Tajna savršene linije Dženifer Lopez veoma je jednostavna, a svodi se na ishranu i trening.

Objavljeno: 14.09.2024. 10:22h 11:14h
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez je uslikana u Los Anđelesu dok je išla kod frizera. Kasnije u toku dana posetila je kuću poznatog muzičkog producenta Linde Peri. Nejasno je šta je bila svrha njene posete, ali s obzirom na pozadinu obe žene u muzičkoj industriji, projekat saradnje bi mogao biti mogućnost.

Ono što je mnogima zapalo za oko, jesu njeni isklesani trbušnjaci, koje je ponosno ogolila. Čini se da je glumica i pevačica smršala nakon razvoda i da se maksimalno posvetila sebi.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Džej Lo oduvek je važila za jednu od najzgodnijih zvezda, a mnogi se pitaju kako u 55. godini uspeva da održi liniju.

Postoje dva ključna faktora koja su zaslužna za njen savršen izgled, a to su trening i ishrana.

Trening:

Dizanje tegova

Provoditi sat vremena svaki dan na traci za trčanje nije jedini način da postanete fit. U stvari, kombinovanje kardio sesija sa redovnim treningom snage, kao što je dizanje tegova, nudi bolje zaokružen fitnes režim koji će vam omogućiti da izgubite masnoću i da u isto vreme povećate tonus.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sama Dženifer je velika obožavateljka kada je to u pitanju, a ranije ove godine podelila je fotografiju na kojoj diže tegove. "Ponedeljak ujutru!! Hajdemo!!! #Lift," napisala je ona objavu. U drugom snimku, pokazala je pratiocima koliko podiže tokom svojih sesija, i može se reći da smo ozbiljno impresionirani.

foto: Instagram / ddp USA / Profimedia

Plesne probe

Svi znamo da je Dežnifer odlična plesačica. Dakle, logično je da su stalne plesne probe za njene koncerte i turneje samo jedan od načina na koji ona ostaje u tako dobroj formi. "Ples je oduvek bio veliki deo mog života i odvajanje vremena da pomerim svoje telo i uradim nešto što je tako dobro za mene je ključno za moju sreću", rekla je ona jednom prilikom 2016.godine.

U intervjuu za "Pipl", Džej Lo je istakla: "Nije tajna da volim da plešem, tako da mi to čak ni ne izgleda kao vežba. Plešem slobodnim stilom sa ličnim trenerom Trejsi pet puta nedeljno. Uključićemo male vežbe od 1,4 kilograma za ruke i pokrete koji se fokusiraju na zadnjicu i butine i angažuju jezgro."

foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ishrana:

Kada je u pitanju ono što unosi u svoje telo "Ona se drži dalje od prerađene hrane i hranljive materije dobija iz celih izvora", rekao je njen lični trener Dod za "Opra dejli".

"Sve je sveže", dodala je bivša trenerka Džej Lo, Trejsi Anderson, dok je razgovarala za "Pipl ". "Nema ništa prerađeno", ističe ona, posebno kada su u pitanju ugljeni hidrati. Trenerka je na svojoj veb stranici dodala: "Teram je da jede veoma čisto jer joj je potrebno stvarno dobro gorivo za sve stvari koje radi. Sve je organsko i sve je veoma dobro osmišljeno, sa balansom veoma kvalitetnih proteina i puno hrane bogate hranljivim materijama."

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dženifer se umesto toga odlučuje za ovsenu kašu, slatki krompir, smeđi pirinač i kinou preko belog hleba, žitarica za doručak, krofni i peciva. Što se povrća tiče, ona pakuje svoj tanjir lisnatim zelenilom poput kelja i spanaća zajedno sa brokolijem, ali izbegava šargarepu i kukuruz (koji imaju veće količine prirodnog šećera), kaže Dod.

foto: @CelebrityLivin_ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Jedemo puno zelenog povrća, špargle, prokulice, brokolija i kelja", dodala je ona o svojim navikama u ishrani sa svojom decom. "Volim da kuvam mnogo stvari, volim da kuvam portorikansku hranu jer sam na tome odrasla." Ovo uključuje puno svinjetine i piletine, a ako je u restoranu, Lopez će naručiti ribu i povrće.

"Trudim se da jedem ispravno", rekla je za People. "A ne želim uvek."

Bez poroka

Ogromna razlika u Lopezinom načinu života u poređenju sa prosečnom osobom je mali luksuz koji izostavlja iz svog života. Alkohol, pušenje i piće su zabranjeni (ujutru pijucka kafu bez kofeina).

FOTO: Printskrin@jlobeauty/Instagram
FOTO: CAPR / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: MZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: ANDREA RENAULT / AFP / Profimedia

"Ne pijem, ne pušim i ne pijem kofein", rekla je ranije za "Holivud lajf." To vam stvarno uništava kožu kako starite."

Bonus video: