Dok su najlepši muškarci ludeli za njom, ona je ljubila ženu: Pričalo se da je zbog arapskog princa prešla na islam

Životna priča Lindzi Lohan prepuna je zanimljivih detalja.

Objavljeno: 12.09.2024. 12:46h
Foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Lindzi Lohan uveliko se vratila na filmsko platno, a jedno vreme se uopšte nije pojavljivala u javnosti. Njena pojava na Nedlweji mode u Njujorku mnoge je iznenadila, dok je zablistala u punom sjaju.

Glumica iza sebe ima burnu prošlost, a poznato je i da se duže vreme borila sa drogom.

foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lindsi je bila jedna od najmlađih i najangažovanijih glumaca koja je na scenu stupila veoma rano. Novac koji je tada zarađivala omogućio joj je da ima sve, pa i ono što nije bilo dozvoljeno. Ubrzo je skliznula u poročan život okružena drogom i alkoholom. Svi se sećamo Lindzi skoro onesvešćenje dok izlazi u grad sa Paris Hilton i Britni Spirs.

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

A onda je nestala. Prestala su njen angažovanja na filmu i u pozorištu, a ona je sve dublje tonula. Jedno vreme se pričalo kako je izdržava princ Mohamed bin Salman koji je u svetu poznat kao veliki diktator, kojeg povezuju sa Karšogijevim ubistvom.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šuškalo se kako je Lindsi zbog njega promenila veru, prešla na Islam, preselila se u Dubai. I taman kada su ove priče dosegle svoj vrhunac, Lindsi se javila sa vešću da se verila sa izvesnim Bajderom Šamasom, uspešnim bankarom.

Par je 2022. godine obajvio da su se venčali u tajnosti.

foto: MURPHY/RIVERA / Acepixs / Profimedia

Gej afera

2008. godine, nakon meseci druženja, DJ Samanta Ronson i Lindzi priznale su da su u vezi. Ljubav nije dugo potrajala i imale su gorak raskid. Lindzi je na Tviteru optužila Samantu da je vara i koristi drogu. Samantina mama je kasnije Lindzi nazvala "psihotičnom".

Bonus video: