Čuvena Adel ostavlja pevanje i počinje da se bavi ovim: Niko nije slutio da će njen naredni korak biti transformacija

Čuvena britanska pevačica Adel, biće na pauzi duži vremenski period od pevanja, ali ćemo je zato viđati u novom odelu.

Objavljeno: 10.09.2024. 16:45h
Autor:
Foto: Printskrin@adele/Instagram

Nakon što je prošle nedelje završila svoju turneju u Minhenu, Adel je otkrila da će uzeti "neverovatno dugu" pauzu – ali je bila suzdržana kada su u pitanju njeni sledeći planovi za karijeru.

Međutim, izvori su podelili da bi dobitnica Gemi nagrade mogla da se okrene filmskoj industriji.

"Samo mi treba odmor. Poslednjih sedam godina sam gradila novi život za sebe i sada želim da ga živim," rekla je tridesetšestogodišnja pevačica obožavaocima.

foto: Profimedia

Prema jednom izvoru, Adel, koja ima procenjen neto vrednost od 220 miliona dolara, priprema se da zameni scenu filmskim platnom za vreme pauze.

"Adele već više od godinu dana uzima intenzivne časove glume od jednog od najboljih holivudskih trenera," rekao je izvor za "Dejli mejl".

"Kada se nečemu posveti, to radi 100 odsto," dodali su.

Izvor je tvrdio da je pevačica hita "When We Were Young" svom timu "dala nalog" da "puste glas" velikim filmskim studijima i producentima da je spremna, te da su već u pregovorima o nekim projektima.

foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Jedan dobro upućeni holivudski izvor je savetovao da će, ako već nije, morati da uzme časove akcentologije, jer će joj njen prirodni britanski akcenat značajno ograničiti uloge," dodao je izvor.

Drugi izvor je izjavio da će se Adele "definitivno" vratiti turnejama, rezidencijama i muzici, a kada to učini, "svi će znati za to."

"Čak se priča da bi, kada se vrati, mogla da peva na Superboulu.

Bonus video: