Dnk testom otkrili su najprljaviju porodičnu aferu: "Moj stric je zapravo moj otac, a evo i kako"

Samo jedan dnk test bio je dovoljan da se otkrije najprljavija porodična afera.

Objavljeno: 09.09.2024. 15:43h
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Devojka je ostala slomljenog srca nakon što je otkrila da joj je mama prevarila tatu - a sve što zna o svom životu bila je laž. Ova 20-godišnjakinja je kupila DNK test kod kuće iz zabave nakon što je njen tata dobio jedan na poklon za svoj rođendan.

Međutim, nakon što je pet nedelja čekala na rezultate, bila je užasnuta kada je saznala da njen tata nije njen biološki otac. Ona je na Reditu iznela šokantnu ispovest i otkrila detalje porodične afere.

"Živim sa svojim tatom. Veoma sam bliska s njim jer se dobro slažemo i pošto je moja majka preminula zbog zdravstvenih problema kada sam bila mlada. U međuvremenu, moj 'stric' i njegova porodica žive na sat vremena udaljenosti od nas svi smo bili relativno blizu (sastajali smo se svakih nekoliko meseci).

foto: Shutterstock

Pre nekoliko nedelja, moj tata je dobio DNK test na poklon od svojih prijatelja za rođendan. Odlučila sam da ga nabavim i ja kako bismo mogli da uporedimo naše rezultate i druge stvari uključene u paket. Sve je to bilo pre pet nedelja .

Juče smo dobili svoje rezultate, pa smo se prijavili da vidimo naše procente itd. Bilo je prilično zanimljivo videti kvarove našeg porekla plus osobine koje smo imali. Onda smo otišli ​​do DNK pronalazača i zanemeli od šoka.

Prema rezultatima, ona tvrdi da je njen biološki otac zapravo njen stric - brat njenog oca.

Dok smo to više razmatrali, u njemu je naveden moj 'stric' kao moj otac, pored mojih 'rođaka' (ima dva sina 18 i 20 godina) kao moja polubraća. Tata i ja pokušavali smo da utvrdimo da li je u pitanju neka greška, a sada smo prilično sigurni da je verovatnoća da je moj 'ujak' moj biološki otac prilično velika.

Ne znam šta da radim u vezi sa ovim. Nisam ni sanjala da će se ovo desiti pošto toliko ličim na svog oca (mada to znači da i ja mnogo ličim na svog strica).

foto: Shutterstock

Ona je istakla da još uvek nije razgovarala sa svojim stricem o rezultatu - i da ne zna da li on zna i da li već dve decenije drži istinu u tajnosti.

Tražeći savet, dodala je: "Moj tata je shrvan i nakon što je juče zvao mog strica, bio je u svojoj sobi i mnogo je plakao. Od tada nismo razgovarali. Žao mi je zbog njega jer je zaista mnogo voleo moju majku i uvek mi je pričao o njoj."

Komentarišući njen post, jedan korisnik je rekao: "Uverite se da ste njegova ćerka. Bez obzira šta testovi kažu, držite se uz njega i pokažite mu da ga volite i da ga vidite kao svog oca. Takođe, uverite se da je dobro, on sada mora da suoči sa bratom zbog afere koju je imao sa svojom ženom."

Bonus video: