Plastični hirurg raskrinkao Demi Mur: Ovo je spisak svih operacija koje je radila- spiskala ceo jedan stan

Demi Mur konačno je raskrinkana. Ovo je spisak svih njenih plastičnih operacija. Od cene se vrti u glavi.

Objavljeno: 08.09.2024. 15:17h
Autor:
Foto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

Svi se uvek pitaju kako holivudska diva Demi Mur zadržava svoj blistav i mladalački izgled.

Iako spolja deluje samouvereno, Demi je nedavno priznala da pati od mnogih nesigurnosti oko svog tela - uprkos tome što je prozvana kraljicom golih scena na filmu.

Demi(61) je navodno prošla kroz estetsku operaciju u vrednosti od 250 hiljada funti(oko 300 hiljade evra), uključujući implantaciju grudi, operaciju nosa i mnoštvo procedura protiv starenjam, piše "Dejli mejl"

foto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tokom godina fanovi su spekulisali da je otišla pod nož, ali je 2007. Demi demantovala bilo kakve glasine o plastičnoj hirurgiji.

Godinama kasnije, spekulacije su ponovo počele da se kovitlaju kada je prošetala Fendi modnom pistom sa dramatičnom promenom lica.

Ipak, estetski hirurzi su komentarisali njen izgled, ističući da jeste išla pod nož. Evo šta je sve Demi Mur zapravo radila na sebi.

Zube

foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Demi je otkrila da su joj prednji zubi lažni nakon što ih je izgubila zbog "stresa" 2017.

Glumica je priznala da su joj ispala dva prednja zuba u Večerašnjoj emisiji sa Džimijem Falonom.

Plastične operacije

Demi je izazvala široka nagađanja kada se pojavila na Fendi reviji 2021.

Dok je krasila modnu pistu, Demini obrazi su izgledali puni istaknutiji, kao da su zategnuti nečim, iako vidno nije bilo ničega.

foto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica je bila gotovo neprepoznatljiva dok se pridružila mnoštvu modela sa A liste na modnoj pisti za Fendi prezentaciju dizajnera Kima Džonsa za proleće leto 2021. u Parizu.

Demi je ovo pokušala da demantuje, ali joj nije uspelo na kraju jer su znaci da je radila i te kako vidljivi. Takođe, Demi nije ni objasnila zašto joj se izgled razlikuje od onog kakav je imala pre same revije.

Punjenje usana, botoks, laserska operacija i rinoplastika

Plastični hirurg dr Mark Solomos, rekao je za "Hello" časopis da se vidi kako je Demi još kao mlada krenula sa operacijama i željom da izgleda mlađe, zbog čega je uspela da to sačuva.

foto: Randy Shropshire / Getty images / Profimedia

Hvaleći njenu 'neverovatnu strukturu kostiju', on tvrdi da je imala operaciju podizanja usana, botoks, lasersku operaciju i rinoplastiku.

"To se sve da videti u predelu gde je nos. Bore su minimalne, što nije uobičajeno za neke koji ne koriste neki vid podmlađivanja", tvrdio je hirurg.

Demi je otkrila da je "najveća zabluda" o njoj da "voli svoje telo". Ona je zapravo izuzetno nesigruna, zbog čega stalno posećuje tretmane za podmlađivanje.

Bonus video: