Bio je u srećnom braku kad je s drugom uhvaćen tokom oralnog intimnog odnosa: Samo Ana je uspela da ga zadrži kraj sebe

Ljubavni život Hjua Granta prepun je zanimljivih detalja.

Objavljeno: 09.09.2024. 07:00h
Foto: Profimedia

Ime Hju Grant je veoma dobro poznato je poznato u industriji zabave i filma. On je postao poznat zahvaljujući svojim ulogama u filmovima i TV emisijama. Kao i mnogi holivudski glumci, tako i on iza sebe ima buran ljubavni život.

Glumac danas uživa u braku sa 20 godina mlađom švedskom producentkinjom Anom Elizabet Eberštajn. Međutim, pre nego što je nju upoznao, buran ljubavni život slavnog glumca punio je naslovne strane medija – pre svega u vreme kad se zabavljao sa Elizabet Harli od 1987. do 2000. Zatim je, pre romanse sa Šveđankom, dobio dvoje dece sa glumicom Tinglan Hong, ali ni to nije bilo dovoljno da se skrasi.

foto: Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Prvu ženu prevario s prostitutkom

Hju Grant uhapšen je 1995. u Los Anđelesu, jer ga je prostitutka Divajn Braun oralno zadovoljavala u automobilu, a medije su odmah preplavile fotografije glumca nastale u policiji.

Tek pre nekoliko godina, on je progovorio o ovom događaju u podskastu WTF Marka Merona, a njegovo objašnjenje zašto je prevario jednu od najlepših žena planete, i to na takav način bilo je – baš je bio neraspoložen.

foto: Profimedia

– Trebalo je da se objavi moj prvi holivudski film, tajming mi je bio odličan. Moj problem je bio u tome što je to bio moj prvi film u Holivudu i upravo sam ga odgledao – počeo je on i istakao da je imao velika očekivanja, ali loš predosećaj.

– Film je trebalo da bude objavljen nedelju ili dve posle toga, a imao sam loš osećaj u vezi s njim. Svi u njemu su bili sjajni, ali ja sam bio tako užasan da nisam bio u dobrom duševnom stanju – priznao je samokritični Grant.

foto: Profimedia

– Razočarao sam sam sebe – rekao je glumac iskreno.

Zato je otišao na Sanset bulevar, platio prostitutki 60 dolara za oralni seks u automobilu, uhapšen je, a potom je platio kaznu od 1.000 dolara i bio prinuđen da učestvuje u programu za edukaciju o AIDS-u. S druge strane, Divajn Braun, pomenuta seksualna radnica, dobila je 180 dana iza rešetaka.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Još uvek nije jasno kako, ali on je uspeo da ubedi glumicu da mu oprosti skandal, a Liz je bila njegova pratnja na premijeri "Devet meseci" samo dve nedelje posle šokantnih vesti o njenom dečku.

Bonus video: