Kada bi žena u Srbiji izašla u ovakvom izdanju, rekli bi da nema stila: Kad Irina spoji sportski i elegantno ispadne šik

Čak i nešto što na prvi pogled izgleda nespojivo, na telu Irine Šajk je bez greške

Objavljeno: 06.09.2024. 21:04h 21:14h
Autor:
Foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka Irina Šajk poznata je ne samo po svojoj uspešnoj karijeri na modnim pistama, već i po tome što je posvećena i brižna majka svojoj ćerki Lei, koju ima iz veze sa glumcem Bredlijem Kuperom. Nedavno su je paparaci uslikali kako sa svojom ćerkom uživa u šetnji ulicama Njujorka.

foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok su šetale gradom, Irina i Lea su odlučile da vežbaju školsku lekciju, pa su merile jedna drugoj puls i proveravale otkucaje srca. Ovaj gest samo je još jedan dokaz koliko je Irina posvećena majka.

U skladu sa ovim dinamičnim jutrom, manekenka je za šetnju izabrala praktičnu, ali stilizovanu kombinaciju. Nosila je dugu, elegantnu haljinu, ali je umesto klasičnih cipela obula udobne sportske patike za trčanje, što je savršeno odgovaralo njenim obavezama tog dana. Ova kombinacija elegantnog i sportskog izgleda pokazuje Irininu sposobnost da i u svakodnevnim situacijama zadrži svoj modni stil, ali i da se prilagodi praktičnim potrebama. Ovakav stil ne može često da se vidi na ulicama Srbije, jer na našim prostorima ne bi važilo da je modrno, već bez imalo ukusa.

FOTO: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Irina uspešno balansira između privatnih i profesionalnih obaveza, ali njoj polazi za rukom i kada spoji nespojivo.