Čolina ćerka pred svima razmenjivala nežnost sa zgodnim dasom i strasno ga ljubila: Ovo je novi dečko Une Čolić

Una Čolić ne prestaje da intrigira javnost, uživa na luksuznim putovanjima, ostavlja bez daha smelim odevnim kombinacijama, a sad uživa u novoj ljubavi!

Objavljeno: 06.09.2024. 15:44h 16:13h
Foto: Printscreen Instagram - unacolic

Naslednica Zdravka Čolića privlači pažnju gde god se pojavi, kako zbog slavnog prezimena, tako i zbog ponašanja. Naime, provokativnim izgledom mami uzdahe, ali odnedavno, čini se, da je zaljubljena do ušiju. Kako gotovo sve detalje iz života deli na Instagramu, tako je u maju prvi put pokazala da je u Sloveniju i Italiju otišla, ne u društvu drugarice, kao i obično, već se od nje nije odvajao novi izabranik. Iako krije njegov identitet, reklo bi se da pored njega zaista uživa.

Prvi put se sa njim pojavila u javnosti na otvaranju Plave dvorane Sava centra, došavši da podrži svog oca, čiji nastup je pažljivo pratila iz VIP lože.

foto: Printscreen Instagram - unacolic

Uni je na balkonu društvo pravila drugarica, ali i jedan mladić sa kojim je bila veoma bliska.

Naime, fotografija Une Čolić na kojoj ljubi krupnog, tamnoputog momka mnogima je zapala za oko. Ona nije želela da otkrije njegov identitet, već je kako bi zaštitila njegovu privatnost preko njegovog lica stavila emotikon srca.

Prisan zagrljaj i sočan poljubac bili su više nego dovoljni da shvatimo da Una ima novog dečka, a kako se tati dopada izbor, nije poznato.

FOTO: Printscreen Instagram - unacolic
FOTO: Printscreen Instagram - unacolic
FOTO: Printscreen Instagram - unacolic
FOTO: Printscreen Instagram - unacolic
FOTO: Printscreen/ Instagram/ unacolic

Šokantno ponašanje

Pre malo manje od dve godine objavila je vrlo diskutabilnu sliku, a od tada ne prestaje da intrigira javnost! Privlači pažnju porovokativnim stajlinzima, uživa u luksuzu, stalo putuje na luksuzne destinacije, dok se o njenom obrazovanju ništa ne zna.

Naime, naslednica Zdravka Čolića pozirala je na haubi skupocenog belog automobila. Mnoge je iznenadila vrlo svedenim stajlinom, s obzirom da je neretko viđamo u komadima garderobe koji istču njenu vitku liniju.

Međutim, njen autfit je potpuni pao u drugi plan, jer je načinom poziranja na slici šokirala javnost - isplazila se i pokazala srednji prst, a fotografiju možete pogledati OVDE.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Čola o supruzi i ćerkama

Rađanje prvo ćerke Une, a potom i naslednice Lare, legendarni pevač opisao je kao najlepše stvari koje su mu desile u životu.

- Lepo je da čovek u kasnijem dobu dobije decu. To je sada Božija stvar. To je više kako čovek živi svoj život i kako se nešto desi. Ponosan sam na svoju malu porodicu, šmizle, dve devojčice, sada već devojke. Žena se brine više. Kada bi bilo do mene, sve bih dopustio. Ona mene kritikuje, ali to je tako. Sa druge strane, ne mogu biti previše strog, to je nekako teško, u momentima mogu malo da se uozbiljim. Uglavnom popustljiv sam - rekao je pevač i dodao da ograničenja uvek moraju da postoje.

Poštovanje, čast i obraz su tri stvari o kojima Zdravko stalno priča svojim naslednicama, trudeći se da im pokaže koliko je marljivost važna.

- Mi imamo jedno poštovanje, koje se gubi u današnjem savremenom društvu, tehnologija koja uzima maha, teško je kontrolisati. Ono što sam poneo od kuće, je poštovanje, čast i obraz i voleo bih da i one to isto smatraju i najvažnije je da nije sve u parama i bogatstvu, ali da postoji valjanost i da je neko vredan, to je najbitnije da imaju u životu. Sutra će morati same da žive svoj život i da rade, a ne da se oslanjaju na drugog, što je danas moguće. Poštenje i odnos prema životu, to je najvažnije. Ali opet čovek ne zna kako će ići u životu, to je sve u Božjim rukama. Svi bi voleli da su sretne i zadovoljne, ali život je nepredvidiv. Jedan rad, jedna disciplina uma, koje neke stvari stavljaju na mesto, ali teško je danas to dobiti kod nove generacije, ali postoje ljudi koji to mogu, videćemo. Za sada još nisu loše stvari, ali uvek bih ja više tražio zaključio je.