Najplaćenija srpska glumica je od samo 1 serije zaradila za stan u Beogradu: Evo o kojoj je sumi reč

Milica Milša već godinama drži poziciju kao najplaćenija srpska glumica i to zahvaljujući seriji "Igra sudbine"

Objavljeno: 05.09.2024. 12:16h 12:22h
Autor:
Foto: Printscreen Instagram/ milicamilsaisakovic

Milica Milša je prvo u Srbiji bila poznata kao najlepša glumica sa naših prostora, a potom je dobila i titulu za najplaćeniju glumicu i to od kako je igrala u seriji "Igra sudbine".

Priča se da je upravo ta serija Milici donela najveću zaradu, a u pitanju je suma od 227.000 evra za koji se može kupiti solidan stan u Beogradu, prenosi Nova.

Ipak nije poznato na šta je glumica potrošila svoj honorar.

Istina je da ona ovaj novac nije dobila "na lepe oči" već je vredno radila i to 22 dana u mesecu i to po 12 sati dnevno, te je na kraju seriju ipak napustila 2022. godine.

foto: Printscreen Instagram/ milicamilsaisakovic

Milica Milša sada glumi u seriji „Zakopane tajne“ za koju je scenario pisao njen suprug Žarko Jokanović.

Kako su se upoznali Žarko i Milica?

Milica Milša je zatrudnela još dok je bila na fakultetu. Ime i identitet oca svog sina nikad javno nije otkrila, dok je Žarko njeno dete prihvatio kao svoje.

Glumica je uspela i da završi fakultet, izgradi karijeru i bude dobra majka svom sinu i to sve pre nego što je upoznala Žarka.

foto: Privatna Arhiva

A kako se rodila njihova ljubav to je tek priča za roman, ili čak seriju.

Naime, Milica je znala Žarka samo mesec dana kada ju je zaprosio. Pre nego što su se i poljubili pristala je da se uda za njega. Njihovom upoznavanju kumovala je zajednička drugarica:

"Sećam se da sam joj, kada sam ga upoznala, rekla: “Molim te, kaži tvom drugu da ne dolazi u ozbir.” Ubrzo posle toga smo se venčali. Život ume da nas demantuje na najbolji mogući način. Mesec dana, koliko smo se družili, Žarko je bio pravi vitez. Osvajao me je na pamet, šarm, duhovitost, inteligenciju. U svakom trenutku trudio se da pokaže koliko me voli i koliko mu značim. Nije prošlo mnogo vremena, a ja sam uhvatila sebe kako razmišljam o njemu. Bilo mi je jasno da sam na dobrom putu da se zaljubim. Pristala sam da se udam za njega, a da se nismo ni poljubili," - pričala je ranije Milica Milša, prenosi Blic.

foto: Privatna Arhiva

A o svadbi, koja se dogodila 1999. godine, je ovako pričala Milica:

"Bila je to jedna od prvih, ako ne i prva svadba na ovim prostorima koja je održana noću. Venčali smo se u osam sati uveče, a onda je krenulo slavlje kojeg se većina zvanica i danas seća po veseloj atmosferi. Koliko smo nas dvoje bili opušteni u tim trenucima, možete da zaključite i po tome što sam ja mog Žacu, kao i venčanicu koju mi je pravila drugarica Maja, smestila u moj “jugić”, i tako smo se dovezli do Košutnjaka."

Tada šestogodišnji Antonije ubedio je mamu da joj nosi veo, obučen u belom odelu i sa crvenom leptir-mašnom. Pre nego što je upoznala Žarka, Milica je, kako je sama istakla svojevremeno, svom sinu bila i otac i majka.

FOTO: Kurir / Zorana Jevtić
FOTO: Kurir / Marina Lopičić
FOTO: Kurir/Marina Lopičić
FOTO: Željko Sinobad
FOTO: Aleksandar Krstović
FOTO: ATA Images / Antonio Ahel
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/instagram/milicamilsaisakovic
FOTO: Privatna Arhiva
FOTO: Printscreen/instagram/milicamilsaisakovic
FOTO: Promo