Adrijana Lima ponovo u top formi: Zakopčana do grla, a nikad elegantnija i moćnija, ovako sija zadovoljna žena

Adrijana stajlingom šalje poruku da žena zakopčana do grla može da izleda savršeno, vatreno i moderno

Objavljeno: 05.09.2024. 10:48h 11:13h
Autor:
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Brazilska supermodel i izvršna producentkinja, Adrijana Lima, zablistala je na svetskoj premijeri filma "The Thicket" koja se održala u Los Anđelesu. Ova zanosna lepotica, koja je godinama sa samopouzdanjem gazi modne piste i zauzima naslovnice časopisa, sada je pokazala svoju eleganciju i stil na crvenom tepihu, gde je došla u društvu svog voljenog partnera i dece.

foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Njen partner, Andre Lemers, savršeno je upotpunio njen glamurozni izgled. Njih dvoje su se pojavili kao skladan par, pa su tako privukli pažnju prisutnih i medija. Njihova bliskost i ljubav bili su očigledni, dok su zajedno šetali crvenim tepihom. Lima, koja je već godinama sinonim za besprekornu lepotu i zapanjujući stil, pokazala je da je i dalje na vrhuncu. U prethodnih nekoliko godina je vodila borbu sa viškom kilograma, pa su je pratili ne tako lepi komentari.

foto: Profimedia

Proteklih godina, Adrijana je prolazila kroz tešku fazu kada su je mnogi kritikovali zbog viška kilograma. Međutim, ona je s mnogo posvećenosti i truda uspela da povrati svoju zavidnu figuru i sada zrači više nego ikada. Njen povratak u staru formu nije prošao nezapaženo, a na premijeri je pokazala svima koliko se oseća sigurno u svojoj koži.

foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Adrijana je za ovu priliku odabrala elegantno belo odelo koje se sastojalo od širokih pantalona i dugog, elegantnog sakoa. Ovaj sofisticirani stajling dodatno je istakao njen tanak struk i vitku figuru, dok je čist i minimalistički dizajn doprineo osećaju prefinjenosti. Bela boja, koja simbolizuje čistoću i eleganciju, savršeno je odgovarala njenom povratku u centar pažnje, a Lima je još jednom pokazala da čak i potpuno zakopčana može izgledati svetski i glamurozno.

FOTO: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
FOTO: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
FOTO: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Njeno držanje i osmeh odavali su utisak žene koja je potpuno u miru sa sobom, a njeno samopouzdanje bilo je očigledno. Na premijeri, Adrijana je sijala ne samo zahvaljujući svom besprekornom stajlingu, već i zbog unutrašnjeg zadovoljstva koje je nosila u sebi.