Zaveo je 12 godina mlađu lepoticu i sa njom dobio 3 ćerke: Bliznakinjama nikada nije otkrio imena, a Anu svima pokazao

Deca Nikole Koje su tri ćerke na koje je glumac veoma ponosan, a dobio ih je sa 12 godina mlađom suprugom.

Objavljeno: 04.09.2024. 17:15h
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Glumac Nikola Kojo jedan je od najcenjenijih u svojoj branši, a iako je skoro četiri decenije prisutan u svetu glume, Nikola Kojo s ponosom kaže da je njegova najvažnija životna uloga - uloga oca.

O privatnom životu retko govori, a i te kako se ima čime pohvaliti. Oženio se sa 12 godina mlađom Aleksandrom sa kojom ima ćerku Anu i još dve devojčice koje su bliznakinje.

foto: ATA Images

Zabavljali su se svega osam meseci pre nego što su rešili da jedno drugom izgovore sudbonosno "da". Imali su skromno venčanje u Beogradu u septembru 2007. godine i od tada žive bez ni jednog skandala,te služe kao priprem mnogima, posebno mladim ljudima, da prava ljubav zaista postoji. Često znaju da pobegnu iz gradske gužve u vikendicu u Sopotu, gde uživaju da provode vreme sa svojim naslednicima.

foto: Kurir / Dragana Udovičić

Nikola priznaje da je uloga roditelja najzahtevnija.

- Tačna je ona stara izreka: Što veća deca, veći problemi. To je najveća i najodgovornija uloga u životu. Čovek jednostavno u toj bezuslovnoj ljubavi mora da voli i poštuje decu više od sebe. To je nekako prirodno - smatra Kojo.

foto: Kurir/Dragana Udovičić

Sa suprugom Aleksandrom prvo je dobio ćerku Anu 2008 godine, a 2013. stigle su i bliznakinje, čija imena nikada nije obelodanio.

‒ Imena ne želim da objavljujem, jer one rođenjem nisu osuđene da budu javne ličnosti ‒ pojasnio je jednom prilikom glumac.

Snimak Nikole Koje sa ćerkom Anom, možete pogledati OVDE.

Bonus video: