Kako je Bora upoznao svoju Dubravku, 28 godina mlađu suprugu? Istetovirao je njen lik na ruci, pa sasvim promenio život

Dubravka je bila treća i kako je Bora voleo da kaže, "poslednja ljubav" - žena koja je pored njega ostala do kraja

Objavljeno: 04.09.2024. 09:00h 09:26h
Autor:
Foto: preentscreen/Youtube

Bila je to 2014. godina kada je Bora Đorđević upoznao Dubravku Milaković, 28 godina mlađu Slovenku koja je umela da ga nasmeje.

Pored nje Bora je doživeo drugu mladost: prestao je da puši, počeo je da vežba, izgubio tridesetak kilograma i odlučio da se oženi - po treći put.

Kao izraz ljubavi Bora je Dubravkin lik istetovirao na ruci. Dubravka je jedina žena čiji lik i ime je Bora istetovirao. Pored nje, imao je tetovažu Arhangela Mihaila, svoje krsne slave, grb Srbije i znak grupe Riblja čorba čiji je osnivač i frotmen bio.

foto: ATA Images

Bora je Dubravku upoznao u Kranju i zaljubio se u nju u Mariboru. Svratio je u Ljubljanu na dan-dva, ali ostao je tamo čitavu nedelju zbog nje.

"Kad smo se zavoleli, imao sam 120 kilograma. Posle šest meseci spao sam na 95 i sad se muvam oko tog broja. Pušio sam, pa me zamolila da ne pušim u stanu. Prešao sam na prozor, pošto nemamo terasu, pa sam duvanio napolju i na kraju sam prestao. Kao i svi Slovenci, penjem se po obližnjim brdima. Ona je prva žena koja mi kuva! Vole je i moja deca i moji prijatelji – s razlogom. Sortiram đubre kao pravi Evropljanin. Usvojili smo kuče Laru iz Kotor Varoši.

Dubravka Milatović, Borina suprugafoto: preentscreen/Youtube

Lara je za 67 evra i pola sata kod veterinara dobila papire Evropske unije. Meni će odobriti boravak posle dve i po godine, mada sam poprimio evropske manire, kao što pesma lepo kaže:

"Napravila Lara od mene govnara. Oj, vojvodo, alal vera, postao si baba sera, kupiš govna iza kera."", ispričao je Bora svojevremeno o životu sa Dubravkom.